Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejlenser skal stå i spidsen for kokkelandsholdene

Jesper Hedegaard Schmidt tiltræder som manager hos Dansk Gastronomisk Union. PR-foto
Jesper Hedegaard Schmidt tiltræder som manager hos Dansk Gastronomisk Union. Målet er metal til Seniorlandsholdet ved VM 2022 i Luxemburg.
Annonce
Annonce

Hård træning

Ifølge Morten Juul Andersen, administrerede direktør i Dansk Gastronomisk Union, skal der nu for alvor varmes op til VM om to år.

- Vores kokkelandshold viste ved OL, at de er på rette vej. Her blev det til en samlet 10. plads, og det svarede i overensstemmelse med de forventninger, vi havde sat sammen frem mod VM i 2022. Her vil det være en skuffelse, hvis vi ikke formår at slutte blandt de tre bedste. Med Jespers ansættelse styrker vi organisationen omkring holdene, så fokus bliver på træning, siger Morten Juul Andersen i en pressemeddelelse.

Direktøren har også store forventninger til juniorlandsholdet.

- Juniorlandsholdet er et helt nyt hold, der dels gennem træning med seniorlandsholdet og dels gennem landskampe, skal suge erfaring til sig og gøre en god profil til VM. Vi har ikke de samme forventninger til Juniorlandsholdet – men det betyder ikke, at ambitionerne på holdet er lave af den grund. Villigheden til at vinde er i den grad også til stede her, siger Morten Juul Andersen.

Vejle: Det er et kendt ansigt i restaurationsbranchen, vejlenseren Jesper Hedegaard Schmidt, der tiltræder som manager hos Dansk Gastronomisk Union 1. juni. Målet er metal til Seniorlandsholdet ved VM 2022 i Luxemburg.

Jesper Hedegaard Schmidt er tidligere medejer af driftsselskabet i Restaurant Skyttehuset og senest faglærer og talenttræner for gastronomer på Hansenberg i Kolding.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at begynde det nye eventyr med landsholdene, og ser frem til et godt samarbejde med såvel landsholdene som organisationen bag. Jeg ser frem til at opnå den forventede triumf i Luxemburg om to år sammen med resten af teamet, og være med til at sætte rammen for udviklingen af Dansk Gastronomisk Union, siger Jesper Hedegaard Schmidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce