Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejlenser tilbage i Super GT: Rossel i dansk comback

Kevin Rossel, Vejle, er tilbage i Super GT. Den ambitiøse racerkører glæder sig til at få flere løbsdage i kalenderen. Foto: Flemming Larsen
I 2019 blev Kevin Rossel dansk mester i Super GT, og nu vender han tilbage til et ambitiøst setup hos Outzen Motorsport. Kalenderen giver mulighed for at kombinere med en række europæiske løb.

Vejle: 2020 blev på mange måder et specielt år, og det var det også for Kevin Rossel, der i sin debutsæson i Lamborghini-serien Super Trofeo endte på det samlede podie. Året før vandt han Super GT på de danske baner, og nu har han mulighed for at kombinere løb på både de danske og europæiske baner. Første brik er faldet på plads hos Outzen Motorsport, hvor han sammen med Andreas Joachimsen skal danne en duo, der har planer om at byde ind i topstriden.

- Vi headhunter de kørere, som vi tror kan løfte opgaven, og Kevin Rossel er i den grad en af dem. Jeg kender ham selv fra første parket, da jeg selv har kørt mod ham, og han er et naturtalent af højeste kaliber. Nu har han også fået noget modenhed, der gør ham til en komplet racerkører, som kan vinde mesterskabet for os, siger teamchef Michael Outzen.

- Der er mange, der kan køre stærkt på en omgang, og det kan Kevin Rossel bestemt også, men han kan også tænke længere frem, og så er han dygtig til at levere feedback, som vi kan bruge som team. Det er den helt rigtige cocktail, som vi forventer os meget af, tilføjer Michael Outzen, der får en topmotiveret kører i sædet.

Annonce

Topmotiveret

Kevin Rossel ser Outzen Motorsport med ambitioner.

- Det er derfor, at jeg har takket ja. Sammen med min makker tror jeg på, at vi er stærke nok til, at vi kan vinde, og så passer tingene bare generelt godt sammen. Med to mand i bilen er der økonomi til, at jeg samtidig har mulighed for at deltage i en europæisk serie, og her er der stadig flere spændende ting i spil.

Sådan så det ud i 2019, da den vejlensiske racerkører kørte fra alt og alle i Super GT. Foto: Stefan Mehl

- Samtidig er det faktisk heller ikke uvæsentligt, at vi i Super GT har mulighed for sponsorpleje, som ikke har været muligt på de europæiske baner på grund af rejserestriktioner, forklarer Kevin Rossel, der glæder sig til en sæson, hvor han efter alt at dømme får endnu flere løbsdage bag rattet.

Annonce

Flere løbsdage

Han slår på, at det er dét, man brænder for som racerkører.

- Jeg glæder mig til at komme hjem til de danske baner, som jeg kender rigtigt godt. Samtidig har jeg mulighed for at kombinere med fortsat udvikling på nogle af Europas mest legendariske baner, hvor Super Trofeo bare en af de ting, der er i spil. Jeg blev den kører i Young Drivers-programmet, der blev højst placeret sidste år, så selvfølgelig er det blevet bemærket, og det kunne være spændende at bygge videre på min debutsæson, men der sker mange ting lige nu.

- Corona har sat sine spor på motorsporten, men med opbakning fra mine gode og loyale sponsorer kan jeg få begge ting til at passe sammen. Derfor har jeg is i maven, og nu ser vi på, hvor vi kan få mest ud af tingene, men med Outzen Motorsport er jeg sikker på, at vi kommer til at være en stærk mesterskabsudfordrer i Danmark, slutter Kevin Rossel, inden det går løs med første afdeling i Super GT på Padborg Park 24. april.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce