Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejlenserne gik til kyllingerne

Ifølge Bjartmar Trastarson, direktør i KFC-fastfoodkæden, har den nye restaurant skabt 40 nye arbejdspladser i Vejle.- Det er noget man vil kunne se frem til i de byer, hvor der fremadrettet åbnes nye KFC-restauranter. Foto: Flemming Larsen

Kentucky Fried Chicken er åbnet ved Exxit 59. Og denne gang er det rigtigt.

Annonce

Vejle: Der blev gået til kyllingerne, da Vejle torsdag fik endnu en restaurant.

Der er tale om Kentucky Fried Chicken, der efter et langt tilløb og store forberedelser åbnede sin 450 kvadratmeter nye restaurant ved Exxit 59.

Denne gang er det rigtig.

Allerede i maj lokkede den amerikanske fastfoodkæde således med kyllinger i alle dens afskygninger, men nu er den god nok. Og det glæder kædens danske direktør Bjartmar Trastarson, ISKEN ApS, som er kædens danske partner.

- Vi har længe kigget efter den rigtige placering i Vejle. Vi er glade for placeringen ved Exxit 59, og at vi kommer til at bo dør og dør med andre spisesteder. KFC har mange fans, ikke blot på verdensplan, men også i Danmark, siger Bjartmar Trastarson, der nævner, at flere Kentucky Fried Chicken-familierestauranter er på vej i Danmark.

Niende restaurant

Kentucky Fried Chicken er midt i en større ekspansion i Danmark.

Den 460 kvadratmeter store restaurant med drive-in, som kæden åbnede torsdag på Exxit 59 ved Vejle, er kædens tredje nyåbning i år.

1. marts åbnede kæden en restaurant i Herning, og 19. april fulgte næste åbning i Odense. Med åbningen af Vejle-restauranten har KFC nu ni restauranter.På verdensplan bliver spande med kyllingstykker, hotwings og pommes frites langet over disken i mere end 20.500 restaurante

En god eksamen blev fejret med kyllinger. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Fejrede eksamen

I løbet af dagen strømmede kunderne til Vejle-restauranten.

Rundt om et af bordene sad en flok unge studerende fra Rosbog Gymnasium.

- Vi kommer lige fra eksamen. Og vi fik alle gode karakter, lød det fra de unge, mens der blev gået til kyllingerne, efter at klassekammeraterne havde taget en hurtig beslutning om at fejre eksamen med at få stillet sulten og hygge.

Ifølge Bjartmar Trastarson har den nye restaurant skabt 40 nye arbejdspladser i Vejle.

- Det er noget man vil kunne se frem til i de byer, hvor der fremadrettet åbnes nye KFC-restauranter.

KFC er en forkortelse for Kentucky Fried Chicken og er en fastfood-kæde, der stammer fra Kentucky i USA.

I deres restauranter kan man primært spise kylling i diverse afskygninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce