Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejlenserne tilbragte lørdagen i det fri

Koncentrationen var stor på minigolfbanen på Nørretorv, hvor især børnene hyggede sig. Foto: Jaroslaw Knapek, City Vejle
Lørdagens Outdoor Festival bød på mange tilbud, og festivalen henvendte sig både til store og små.

Vejle: Der blev løftet jern, klatret, trukket lastbiler og spillet minigolf. Lørdagens Outdoor Festival blev lige så hyggelig som City Vejle havde forventet. Og ifølge Andreas Kiis Antonsen, citychef for City Vejle, blev festivalen den forventede succes.

- Der var aktiviteter for alle, og de discipliner, man ikke selv havde mod på at deltage i, som for eksempel at løfte jern og trække en lastbil, blev beundret på afstand. Og mange var da også mødt op for bare at hygge sig, fortæller Andreas Kiis Antonsen.

På Søndertorv blev der løftet jern, og der var mange kilo på stangen. Foto: Jaroslaw Knapek, City Vejle

Aktive børn

Selv om festivalen som nævnt bød på megen opvisning, var der også meget at tage sig til for især de aktive børn.

Og selv om der var højt til toppen af klatretårnet på Rådhustorvet, blev der gået til opgaven med stort mod og sved på panden. Der blev kigget både op - og ned, nemlig for at se, om hjælperen nu også holdt linen stram.

Og på Nørretorv var koncentrationen stor før hvert enkelt slag på minigolfbanen, hvor børnene hyggede sig gevaldigt i hinanden selskab.

Med sved på panden, blev der klatret til vejrs. Foto: Jaroslaw Knapek , City Vejle
Annonce

Som køer på græs

- Det gode vejr betød, at mange var mødt frem. Og så tror jeg, at vi allesammen trænger til at komme lidt ud, både når det gælder shopping, at gå på restaurant og komme til Outdoor Festival, lød det fra en tilfreds citychef.

Med beundring i blikket blev der kigget, da der blev trukket en lastbil. Foto: Jaroslaw Knapek, City Vejle
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur

Irmas brevkasse: Datter vil ikke spise

Annonce