Annonce
Ugeavisen Vejle

Vejles nye sangstjerne udgiver ny single

23-årige Betty Bass er en lovende soul-sangerinde. Fredag udkom hendes anden single, Sideways. Pressefoto
Sangerinden Betty Bass med rødder i Vejle udgav forrige fredag sin anden single inden for kort tid. Sangen handler om kærlighed og forvirring.
Annonce

Vejle/København: Vejle har henover efteråret fået en ny spirende sangstjerne. Hun hedder Betty Bass, er 23 år og er født og opvokset i Vejle. Forrige fredag udgav hun sin anden single, "Sideways".

Musikmediet "Bands of Tomorrow" kalder hende for en soul-skat i internationalt format og en lovende soul-dronning. Selv er Betty Bass noget mere ydmyg.

- Det er meget mærkeligt. Meget, meget skørt og mærkeligt at udgive sine egne sange. Ved første single kunne jeg ikke være i min krop hele ugen op til, fordi man giver noget af sig selv, og pludselig kan alle have en mening om det og en holdning til det, man laver. Jeg er meget mere i ro denne her gang. Jeg kan mærke, det er rart, og at jeg glæder mig, det bliver så fedt, siger hun.

Det er meget mærkeligt. Meget, meget skørt og mærkeligt at udgive sine egne sange. Ved første single kunne jeg ikke være i min krop hele ugen op til, fordi man giver noget af sig selv, og pludselig kan alle have en mening om det.

Betty Bass, sangerinde

Annonce

Opvarmer for stjerne

- Sangen handler meget om starten af mit og min nuværende kærestes forhold, hvor han var rigtig forvirret og jeg var sikker på at jeg gerne ville være sammen med ham. Kærlighed og forvirring, hvor det får en til at føle sig lidt tilsidesat, handler den om, siger Betty Bass.

Betty Bass var opvarmer for Jamila Woods, en amerikansk soul-sanger, på Hotel Cecil i København 31. oktober.

- Det var måske det mest nervøse, jeg har været i mit liv. Jeg havde slet ikke regnet med, at jeg skulle varme op for så stort et navn. Jeg havde sat mit hoved op efter helt små intimkoncerter, og på Hotel Cecil var der udsolgt. Jamila Woods er en stor stjerne, så det var helt vildt, fortæller hun.

Betty Bass' første single, "The Sweet Role", udkom i september.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Nøgne værker i Havnegade

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Jacob Bank bliver professionel

Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Annonce