Annonce
Ugeavisen Vejle

Verdens ældste massageform: Klinik med thailandsk massage er rykket ind på Nørretorv

Indehaveren af Khun Ying Terapi, Tanvarath Meesri Wainø Hansen, tager til Schweiz for at dygtiggøre sig. Hun har netop åbnet egen klinik på Nørretorv 2G. Foto: Flemming Larsen
Lidt symbolsk er Khun Ying Terapi rykket ind i Sygeforsikringen Danmarks tidligere lokaler på Nørretorv 2G. Her skal man komme før man får brug for forsikringen.
Annonce

Vejle: Med foldede hænder og smil på læben tager Tanvarath Meesri Wainø Hansen sammen med to store buddhaer på bordet imod i Vejles nye klinik med thailandsk massage, der lidt symbolsk er indrettet i de lokaler, hvor Sygeforsikringen Danmark tidligere boede.

- Man skal komme hos mig, inden man får brug for forsikringen. Et godt liv handler om at forkæle sig selv, det kan for eksempel være med thailandsk massage, forklarer indehaveren af Khun Ying Terapi, der åbnede torsdag.

Annonce

Smagfuldt indrettet

De 240 kvadratmeter på Nørretorv er indrettet med en lille lounge, hvor kunderne bliver modtaget med blid musik og levende lys. Bagerst i lokalet er der indrettet fire hyggelige behandlerrum med brikse og thailandsk kunst på væggene.


- Jeg tager til Schweiz for at dygtiggøre mig. Det er her nogle af de bedste underviser kommer, og hver gang jeg er af sted kommer jeg hjem med nye ting, teknikker og behandlinger, jeg har lært på kurset

Tanvarath Meesri Wainø Hansen, idehaver af Khun Ying Terapi


- Jeg tager mod kunderne i vores lounge. Her tilbydes de kaffe/te og et glas vand sammen med et stykke chokolade, fordi jeg gerne vil have folk til at slappe af inden massagen, fortæller  Tanvarath Meesri Wainø Hansen.

Hendes vision er at hjælpe kunderne med at finde tilbage til balancen i ens krop.

Annonce

Flere slags behandlinger

Hos Khun Ying Terapi tilbydes der flere forskellige slags behandlinger og massage, blandt andet traditionel thai massage, thai warrior massage og urte massage.

Hos Khun Ying Terapi er der indrettet fire behandlerrum, blandt andet et for par. Foto: Flemming Larsen

- Derudover tilbyder jeg også Khun Ying Terapi, der er en kombination af mine forskellige  behandlinger, forklarer Tanvarath Meesri Wainø Hansen, mens hun viser nogle af hendes mange diplomer.

Thaimassage

Oprindeligt blev behandlingsformen udviklet af buddhistiske munke i Indien, som benyttede teknikker fra yoga, akupressur og hinduistisk alternativ behandling (ayurveda) i sundhedsbehandlende øjemed.

Disse principper og teknikker blev videreudviklet til dét, vi i dag kender som thaimassage.

- Jeg tager til Schweiz for at dygtiggøre mig. Det er her nogle af de bedste underviser kommer, og hver gang jeg er afsted kommer jeg hjem med nye ting, teknikker og behandlinger, jeg har lært på kurset, siger Tanvarath Meesri Wainø Hansen.

Hun har boet i Danmark i 13 år, heraf de seneste to år i Vejle.

- Min mand kommer fra Vejle, og ville gerne tilbage. Og efter have arbejdet med massage i flere år var det en god anledning til at leve drømmen om mit eget sted ud, siger Tanvarath Meesri Wainø Hansen.

Khun Ying Terapi holder åbent på hverdage, mandag til fredag fra klokken 10 til 18, mens åbningstiderne om lørdagen er fra klokken 9 til klokken 15.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce