Annonce
Ugeavisen Vejle

Verdensmiddag i Løget på FN-dagen

Fællesmiddagen foregår i Kvartershuset. Alle deltagere tager mad med fra deres egen kultur, så måske bliver der også serveret falafel på tag-selv-bordet. Arkivfoto
Netværk kalder til fællesspisning og en kulinarisk rejse verden rundt med musik, oplæsning, nyt om initiativer og FN’s Verdensmål.
Annonce

Løget: - Vi spiser sammen på tværs af etnicitet, kultur og religion.

Sådan lyder opskriften, når netværket bag "Kend din nabo" for tredje gang arrangerer Verdensmiddag i Løget på FN-dagen torsdag 24. oktober klokken 18.

- Hensigten er at skabe og vedligeholde et godt naboskab gennem at invitere til at få indblik i vore forskellige kulturer og ved at vise en åbenhed over for hinanden, lyder det fra arrangøren.

Det hele foregår i Kvartershuset. Alle deltagere tager mad med fra deres egen kultur og maden bliver placeret på et stort tag-selv-bord.

Annonce

Musik og oplæsning

Aftenen vil foruden fællesspisning også bestå af indslag med musik, fællessang og oplæsning af Benny Andersens poesi. Der vil også være indslag med oplysning om nogle af de mange initiativer, der hele tiden sker i Løget samt om FN’s Verdensmål.

Det er ”Kend din nabo”, der står bag arrangementet. ”Kend din nabo” er en arbejdsgruppe i Løget bestående af repræsentanter for kirken, moskeen, AAB Løget, Grønlandsvejens Lokalråd, grundejerforeninger, de boligsociale medarbejdere i Kvartershuset samt andre relevante repræsentanter fra området.

Det er formålet for ”Kend din nabo” at forsøge at samle alle beboere i området på tværs af religion, kultur, etnicitet og social status.

- Gennem øget kendskab til hinanden skaber vi en bedre forståelse og en større samhørighed beboerne i Løget imellem, lyder det blandt andet i en pressemeddelelse. /EXP

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Ugeavisen Vejle

Et tæppe til de hjemløse

Annonce