Annonce
Ugeavisen Vejle

Vilde kaniner og et kedeligt orkester: Jelling Musikfestival klar med fem nye navne

Skal du på Jelling Musikfestival, kan du godt forberede dig på at synge med på "Mr. Swing King" og "Vilde Kaniner", når Gnags indtager scenen. Pressefoto

Jelling Musikfestival er klar med fem nye kunstnere på plakaten, og blandt navnene er bundrutinerede Tv-2 og Gnags og den mere grønne Hugo Helmig.

Annonce

Jelling: Et flok vilde kaniner med meget lange ører og Danmarks kedeligste orkester er blandt de fem nye kunstnere, der fredag er kommet på plakaten til årets Jelling Musikfestival.

Hvis du ikke har regnet den ud, så er der tale om to af landets mest veletablerede bands i form af Gnags og Tv-2, der med ret stor garanti kommer til at spille op til fællessang på markerne i udkanten af Jelling.

Mens de to tilføjelser rammer lige ned i det voksne segment på festivalen, så er de tre andre nok mere noget, de unge gæster jubler over.

Der er tale om Saveus med tidligere X Factor-vinder Martin Hedegaard i spidsen; Folkeklubben, som kommer med deres seneste og yderst anmelderroste album "Sort Tulipan" i bagagen; og Hugo Helmig, der 1. marts smider sit første album med titlen "Juvenile" på gaden, som skal følge op på den - i danske størrelsesforhold - enorme succes, han har haft med singlen "Please Don't Lie".

De fem danske navne tilføjes til et program, der indtil videre tæller et enkelt udenlandsk navn i form af Little Steven and the Disciples of Soul. Af danske navne er kunstnere som Nephew, Christopher og L.O.C allerede at finde på listen.

Jelling Musikfestival afholdes i år i Kristi Himmelfarts-ugen fra 29. maj til og med 1. juni.

Tv-2 kalder sig jo for Danmarks kedeligste orkester, men det er nu sjældent, folk er enige med dem i den sammenhæng. Pressefoto
Hugo Helmig kommer til Jelling med et nyt album i bagagen - det bliver udgivet 1. marts. Arkivfoto: Axel Schütt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce