Annonce
Ugeavisen Vejle

Vildtaften i Restaurant Skyttehuset

Søren Riis inviterer fredag 20. november klokken 17.30 til en aften med fokus på dansk vildt i Restaurant Skyttehuset.
Restaurant har fokus på dansk vildt, når der fredag 20. november serveres en fem rettes menu.
Annonce

Vejle: Både gråænderne, fasanerne og duerne skal passe på, hvis de flyver over Restaurant Skyttehuset i disse dage.

Fredag risikerer gråanden nemlig at ende sine dage som rilette med portvin og friske urter eller som røget, og fasanen farseret og duen barderet. Fredag 20. november klokken 17.30  inviterer Restaurant Skyttehuset til en aften med fokus på dansk vildt. Gråanden er på menuen som en appetizer sammen med en krebsesalat, og bliver også serveret til mellemret med trøffelmayo. Forretten er en jordskokkesuppe m/fynsk bacon, mens duen indgår i hovedretten i en triologi af vildt sammen med fasan og hjort. Alle retterne serveres med tilbehør.

Desserten er ost, pana cotta på tonkabønner og blomme, broken gelé og mørk chokolade.

- Vi har plads til 100, så vi kan overholde regeringens covid-19 retningslinjer. Og de fem retter bliver serveret ved bordene.

- Arrangementet begynder lidt tidligere end ellers, så man kan være færdig klokken 22. Gæsterne skal huske mundbind, som de dog kan tage af  så snart de sidder på deres plads, siger Mai-Britt Riis Pedersen.

Hun nævner at billetten kan købes online eller ved at ringe til Skyttehuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Julemarked på Søndertorv

Annonce