Annonce
Ugeavisen Vejle

Vin og mad: Aften fra Alsace i Restaurant Skyttehuset

Sommelier og ejer af Gourmet Wine, Peter Rasmussen, er aftenens foredragsholder. PR-foto
Sommelier og ejer af Gourmet Wine, Peter Rasmussen, vil tage publikum med på en vinøs rejse gennem det alsaciske område. Det ekstra krydderi er en fransk-inspireret menu.
Annonce

Vejle: Restaurant Skyttehuset inviterer fredag 16. oktober til en Alsace-aften. Aftenen skulle have været holdt i foråret, men blev i forbindelse med den store corona-nedlukning flyttet her til oktober.

Sommelier og ejer af Gourmet Wine, Peter Rasmussen, vil tage publikum med på en vinøs rejse gennem det alsaciske område og fortælle om områdets vine.

Restaurant Skyttehusets kokke har til vinene sammensat en fransk-inspireret menu, der, ifølge arrangørerne, vil pirre alle sanserne og sørge for en sublim oplevelse.

Forelsker man sig i  en eller flere vine, er der mulighed for at købe nogle flasker med hjem på aftenen, eller få flaskerne leveret til privatadressen.

Aftenen begynder klokken 17.30, så man kan være færdig klokken 22.

Billetten kan købes i Restaurant Skyttehuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Koncert i Bredballe Kirke

Ugeavisen Vejle

Blueskoncert i Bygningen

Ugeavisen Vejle

Bestseller-forfatter gæster Vejle

Annonce