Annonce
Ugeavisen Vejle

Vind et hotelophold med Ugeavisen Vejle: Legoland bag nyt julekoncept

Ugeavisen Vejle sætter sammen med Hotel Legoland et ophold på julehotellet på højkant. PR-foto
I samarbejde med Legoland sætter Ugeavisen Vejle et ophold på højkant. Det eneste du skal gøre, er at sende os en mail og fortælle, hvorfor det er dig der skal vinde.
Annonce

OPDATERET: Vinder fundet. Det blev Annette Olesen, Bechgaardsvej i Vejle.

Vejle: Det er normalt ikke børn, man møder flest af på Hotel Legoland, når parken er lukket for sæsonen, men det er det i år. Legoland satser nemlig på et helt nyt julekoncept for børnefamilier på hotellet fra 20. november og fire weekender frem.

- Det har på alle måder været et anderledes år i Legoland, og det giver netop mulighed for at gøre tingene på en anden måde, end vi plejer. Nu prøver vi at lave et helt nyt julekoncept for børnefamilierne med spændende juleaktiviteter på hotellet, og der vil også være mulighed for at få en tur i juletoget og andre udvalgte aktiviteter i parken, siger Christian Woller, direktør i Legoland.

Samme med Legoland sætter Ugeavisen Vejle derfor et ophold på højkant. Det eneste du skal gøre, er at sende os en mail og fortælle, hvorfor det er dig der skal vinde.

På hotellet kan vinderen - og alle andre - lave sit eget julepynt, der vil være bolcheværksted og biograf, og så kan man også møde julemanden.

Det er også muligt at tjekke ind på værelset allerede fra klokken 11, så der er god tid til at prøve de mange aktiviteter.

- Det kommer til at emme af julestemning på hotellet, og børnene kan også komme ind i julemandens værksted og få en lille julegave, inden de tager hjem. Det bliver naturligvis med god afstand. Det har vi øvet os på igennem hele sæsonen, så vi er efterhånden i træning med at give fantastiske oplevelser til vores gæster på afstand, siger Christian Woller.

For at deltage i skal du sende din mail til redaktion@ugeavisenvejle.dk.

Vinderen af præmien, som er et ophold/én overnatning for to voksne og to børn til en samlet værdi af 1495 kroner, får direkte besked af Legoland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Julemarked på Søndertorv

Annonce