Annonce
Ugeavisen Vejle

Visens Venner er tilbage og tager afsked med pianist

Signy Jensen får lejlighed til at sige farvel efter 38 år som pianist ved Visens Venner i Vejle. PR-foto
Et halvt års nedlukning har fået Visens Venner til at revidere programmet. Men nu er man igen klar med viser i den store sal i Domus.
Annonce

Vejle: Visens Venner i Vejle er klar efter mere end et halvt års nedlukning på grund af covid-19.

Viseaftenen, der finder sted fredag 18. september, foregår i den store sal på Domus, som har kvadratmeter nok til at rumme publikum med den nødvendige afstand.

Foreningen måtte aflyse to viseaftener i foråret og en planlagt visecabaret i Skyttehuset 5. maj i anledning af 75 året for Danmarks befrielse samt flere andre arrangementer.

Det indebar blandt andet, at man ikke kunne tage ordentlig afsked med pianist Signy Jensen som planlagt i april. Hun havde besluttet at holde efter omkring 38 år. Og man kunne heller ikke introducere den nye pianist, Iryna Johansen, som var planlagt i marts.

Det rådes der dog bod på.

Fredag 18. september, hvor Visens Venner indleder den nye sæson, tages afsked med Signy Jensen og 9. oktober bydes velkommen til den nye pianist, Iryna Johansen.

Programmet 18. september kommer til at rumme Signy Jensens yndlingsviser. Desværre vil fællessangen ikke kunne gennemføres på grund af coronareglerne.

- Vi har også måttet bede vores medlemmer om at tilmelde sig, så vi har helt overblik over antallet, da der maks kan være 200 siddende publikummer, oplyser formanden for Visens Venner i Vejle, Elsebeth Salting, i en pressemeddelelse.

Deadline for tilmeldingen er lørdag 12. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Keld & Hilda fejer jubilæum i Vejle

Ugeavisen Vejle

Baby-salmesang fylder kirken igen

Ugeavisen Vejle

Børnecasting på Bryggen

Annonce