Annonce
Ugeavisen Vejle

Vissinggade har en plan: Baggårdskoncerter og butiksåbent

Et Upcomers Marked i miniformat i Vissingsgade kunne være en mulighed, hvor kunderne kan møde de kreative sjæle på markedet og handle samtidig. Arkivfoto: Michael Svenningsen
De forretningsdrivende i Vissingsgade er klar til at holde åbent på skæve tidspunkter. Vil krydre butiksåbent med små, intime koncerter i baggårdene - og et upcomers marked i miniformat.
Annonce

Vejle: Det er lidt træls. For der er så mange ting i på vores lille, men hyggelige handelsstrøg, der er blevet stillet i bero på grund af coronavirusset, det har budt på begrænsninger i stedet for mulighed.

Sådan siger Charlotte Mols, Carlot and Med, der lige nu sidder på hænderne i sin tøjbutik.

Og så alligevel.

- Sammen med de andre forretningsdrivende er jeg klar til at gå i gang igen. Og hellere i dag end i morgen, handel kombineret med hygge, er nerven for alle os i Vissingsgade, siger Charlotte Mols, der sammen med sine kolleger har skuffen fyldt med gode idéer.

Charlotte Mols fra Charlot and Me har sammen med Vissingsgades øvrige butikker mange ideer og visioner til liv i gaden. Foto: Flemming Larsen
Annonce

Gade med visioner

- Vi er et strøg fyldt med planer og visioner. Og så har vi et fint samarbejde den metodistiske frikirke i gaden, Sct. Pouls Kirke, der nu må inviterer op til 35 til deres arrangementer i kirken.

- I Vissingsgade er der også mange, hyggelige baggårde, hvor der kan arrangeres små, intime koncerter, afhængig af, hvad forsamlingsforbuddet giver tilladelse til, siger Charlotte Mols.

Hun nævner, at butikkerne er klar til at holde åbent i forbindelse disse koncerter.

- Og så er der jo også byens upcomers marked. Det overvejer vi også i år sammen med arrangørerne, bare i en miniudgave, siger Charlotte Mols. Hun er ikke i tvivl om at sammenholdet i gaden har spillet en stor rolle under - og også vil komme til at spille det - efter coronakrisen.

- Lige nu forestiller jeg mig nogle aftener, hvor butikkerne som nævnt holder åbent. I Vissingsgade er vi jo blandt andet beriget med flere små spisesteder og især mange små specialbutikker, det krydret med underholdning, gør, at mange synes det er hyggeligt at komme i gaden, mener Charlotte Mols.

Sammen med de andre forretningsdrivende planlægger hun også en hygge komsammen med mad for kunder og butikkerne.

- Det kunne være rigtig hyggeligt, og en god måde at fortæller kunderne om nogle af de ting vi kan tilbyde, siger Charlotte Mols.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce