Annonce
Ugeavisen Vejle

VM-sølv til Daniel Wagner i længdespring

- Jeg gik efter at forsvare titlen og tage guldet, men jeg leverede det bedste spring, jeg overhovedet kunne, og jeg er super tilfreds med 6,84 meter, lød det fra Daniel Wagner. PR Foto
Med et spring på 6,84 m var Daniel Wagner næstbedst ved VM i para-atletik i Dubai, hvor tyske Leon Schaefer overtog VM-titlen i længdespring fra danskeren.
Annonce

Vejle: Trods ny personlig rekord kunne Daniel Wagner ikke hamle op med Leon Schaefer, der søndag vandt VM-guld i længdespring for første gang i sin karriere. Tyskeren, der tidligere på året satte en suveræn verdensrekord på 6,99 m i T63-klassen, lagde ud med at springe 6,90 m, og hverken Schaefer selv eller konkurrenterne formåede efterfølgende at overgå det resultat. Selvom titelforsvaret glippede, var Daniel Wagner glad for sin præstation. Tre gange i løbet af konkurrencen forbedrede han sin egen rekord, der forinden lød på 6,72 m. - Jeg gik efter at forsvare titlen og tage guldet, men jeg leverede det bedste spring, jeg overhovedet kunne, og jeg er super tilfreds med 6,84 m. Mentalt var det en svær finale, for jeg vidste, at tyskeren ville springe rigtig langt, og jeg har ikke været i nærheden af ham tidligere i år. Jeg fik en hård start i dag med en overtrådt, men kommer rigtig godt igen og får publikum med mig. Det gav mig selvtillid til at blive ved med at forbedre mig. Jeg har haft en svær sæson i år med flere skader, så det her resultat ser rigtig lovende ud frem mod Tokyo næste år, siger Daniel Wagner, der med andenpladsen er kvalificeret til de Paralympiske Lege i 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Tag på snapse-urtetur på heden

Ugeavisen Vejle

Blomster fra en glad dreng

Annonce