Annonce
Ugeavisen Vejle

VW i Vejle solgte 14 elbiler inden modellen blev offentliggjort

Kim Pedersen, salgschef hos Vejle Biler, ser frem til Volkswagens elektriske weekend. Her bliver der lejlighed til at prøvekøre den tyske bilimportørs første elektriske bil, ID.3. Foto: Flemming Larsen
I weekenden er der Danmarkspremiere på ID.3, der er navnet på Volkswagens nye elbil. Kim Pedersen, VW i Vejle, har store forventningerne til salget.
Annonce

Motor: Volkswagens elbil, ID.3, har været længe undervejs. Så længe, at VW i Vejle nåede at sælge ikke færre 14 elbiler inden modellen blev offentliggjort. Og i følge Kim Pedersen, salgschef hos Volkswagen på Andkærvej 10 i Vinding, handler det om tillid.

- Det skal ikke være nogen hemmelighed, at mange af dem , der har købt en ID.3, tidligere har kørt VW, siger Kim Pedersen.

Han slår dog på, at det også er rækkeviden og designet, som har været med til at skabe den store interesse for modellen.

Annonce

Ny epoke

Den 100 procent elektriske ID.3 er spydspids i Volkswagens omfattende offensiv indenfor e-mobilitet. Volkswagen investerer i disse år over 80 milliarder kroner i e-mobilitet med det mål for øje at kunne producere op mod 1,5 millioner elbiler om året i 2025.

- Fremtiden tilhører elektrisk kørsel. For os er lanceringen af ID.3 startskuddet til en bredere tilgang til elbilen i Danmark med lang rækkevidde og anvendelighed.

- Vi har gentænkt bilen, som vi hidtil har kendt den, og bygget fremtidens elbil, siger Mads Lauvring, direktør for Volkswagen Danmark.

Interesserede kan se nærmere på ID.3,  der kommer i seks udstyrsvarianter og introduceres med et 58 kWh-batteri og en rækkevidde på 420 kilometer, hos deres lokale Volkswagen-forhandler begge dage fra klokken 11 til 16, hvor den nye ID.3 kan prøvekøres.

Annonce

Grøn fremtid i vente

Ifølge Mads Lauvring er ambitionen, at ID.3 startskuddet skal give langt flere danskere mulighed for at sætte sig bag rettet i en 100 procent elektrisk bil.

Og den voksende interesse for elbiler og grønnere alternativer mærker de hos forhandlernettet i Volkswagen. I en ny undersøgelse foretaget af YouGov på vegne af Volkswagen Danmark, svarer 69 procent af de adspurgte alene i Region Syddanmark, at de er helt eller delvist enige i, at det er vigtigt, at biler udleder mindst muligt CO2.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Vejle

Fang Vejle: Bare tag et foto

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce