Annonce
Ugeavisen Vejle

Wruuum... Fuld fart på i Spinderihallerne

Ni-årige William Wingum Lindholm Laursen fik godt styr på de fjernstyrede biler i Spinderihallerne. Foto: Lars Saugbjerg
Annonce

Vejle: Der er fuld fart på bilerne i Spinderihallerne. De flyver hen over vejbumpene til stor fornøjelse for "chaufførerne", som står placeret på et lille repos ved mållinjen.

- Kom og kør på Vejles største race track for fjernstyrede biler, lød opfordringen fra arrangørerne, da Vejle Kommunes sommerferie-aktiviteter blev skudt i gang.

Og børnene har taget godt imod invitationen.

-  Vi har haft over 500-600 inde, og vi regner med at lande på omkring 1000. Nogle kommer flere gange, og det er helt i orden. Det handler jo om, at ungerne kan få nogle sjove dage i deres sommerferie, fortæller Lasse Emil Værebro fra virksomheden Fango, en nyetableret virksomhed, der blandt andet beskæftiger sig med erhvervsnetværk - og forskellige projekter for kommuner og cityforeninger.

En af deltagerne, ni-årige William Wingum Lindholm Laursen, følte sig på hjemmebane og styrede en af bilerne sikkert rundt i en "donut" på øve-arealet.

- Jeg har været her tre gange. Det er sjovt at køre på ramperne, og det er sjovt at køre om kap. Man kan vinde præmier, og i går vandt jeg en kanelsnegl, fortalte han stolt, da avisen kiggede forbi i sidste uge.

Bump og ramper gør det ekstra sjovt at køre med bilerne på banen i Spinderihallerne. Bilerne kan køre helt op mod 50 km/t - hvis de har en god langside. Foto: Lars Saugbjerg

Banen i Spinderihallerne er åben til og med søndag 9. august, alle dage klokken 10 til 16, og det er gratis.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Vejle

Mød de to forfatteren bag bogen om Albert Bertelsen: Museumslederen og kulturjournalisten har tilbragt mange timer sammen med Vejles store maler

Ugeavisen Vejle

To hovedroller ved Kaffe-koncert

Ugeavisen Vejle

Kunst er det vi spiller på

Annonce