Annonce
Ugeavisen Vejle

Zombiedans i gågaden: Thrill The World rammer Vejle

“Thrill the world” rammer Vejle 24. oktober i Vejle, hvor zombies danser akkurat som i Michael Jacksons musikvideo “Thriller”. Foto: Zach Frailey / The Free Press
I USA gør de det, og i Canada, Østrig, Norge og i Frankrig gør de det, og nu er Danmark også med. Der danses zombiedans i gaden, og eventen hedder “Thrill the world”.
Annonce

Vejle: Lørdag 24. oktober fra klokken 10 vil Søndertorv, Rådhustorvet og Nørretorv blive invaderet af dansende zombies. Eventen hedder “Thrill the world”.

“Thrill the world” er en verdensomspændende årlig begivenhed, hvor dansetrupper - allesammen på samme tid - klokken 10 eller klokken 22, alt efter, hvor i verden man er, danser zombiedansen, akkurat som i Michael Jacksons musikvideo “Thriller”.

I Vejle vil det være elever fra Vejle Idrætshøjskole, som bliver forvandlet til dansende zombies og det er Dystopia som sørger for kostumer og make up.

“Thrill The World” er mere end bare at danse. Det er et globalt samfundsprojekt, der inspirerer andre til at nedbryde barrierer, forbinder mennesker fra alle religioner, racer, politiske og økonomiske overbevisninger, bidrager til at hjælpe menneskeheden og opmuntrer folk til at opføre sig som ledere, visionære og skabere. Nogle dansegrupper skaffer også penge til velgørenhedsorganisationer efter eget valg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce