Annonce
Ugeposten Skjern

Aktiviteter over hele byen til Open by Night

For to år siden var der også køretøjsoptog i forbindelse med et arrangement i Skjern. også dengang var der stor interesse for de udstillede køretøjer. Arkivfoto
Programmet til den 29. maj er klar
Annonce

Skjern: Den 29. maj holder butikkerne i skjern længe åbent.

Der er nemlig Open by Night, så klokken er 22.00, inden butikkerne lukker dørene efter en forhåbenlig god aften.

Der er nok at komme til byen efter. handelsforeningen har lavet et omfangsrigt program, hvor der lidt for enhver smag.

En nyhed er stående banko i Østergade fra klokken 21.00.

- Banko er jo altid sjovt. Folk kan købe et stykke papir med fem bankoplader på for 20 kroner og så spiller vi fem spil. Gevinsterne er sponsoreret af Handelsforeningens medlemsbutikker, forklarer bychef Mette Christensen fra handelsforeningen.

Allerede fra klokken 17.00 er der aktiviteter. På Tinghuspladsen er der børneloppemarked. Her kan børn til og med 15 år møde op og få en stand, så måske var det en ide at få ryddet op på børneværelset og sælge nogle af tingene. På Banktorvet udstiller KH Automobiler og Skjern Bank har en fiskedam. På Holger Danske Plads holder hans Østergaard i sit rullende borgmesterkontor. Knaplund destilleri byder på smagsprøver og Skjern tekniske Skole fortæller om sit Le mans arrangement.

Klokken 17.00 starter det store køretøjsoptog fra Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Køretøjer i alle mulige afskygninger kører gennem byen og ender i Bredgade, hvor de kan beses resten af aftenen.

På Banegårdspladsen er der opvisning klokken 18 med SG's Sommerrytmehold klokken 18.00 og Vestjyske Seniorgymnaster klokken 20.30.

På Pakhuspladsen bliver der sodavandsdiskotek for børn fra seks år og ældre med musik, blinkende lys, røgkanon og snekanon.

Rundt om i byen bliver der solgt mad og drikke.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Ugeposten Skjern

Ny elev hos Coast i Skjern

Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

Ugeposten Skjern

To timers byvandring i Tarm

Annonce