Annonce
Ugeposten Skjern

Aloha Skjern

104 kubikmeter sand skal forvandle Pakhuspladsen til en sandstrand på Hawaii.
Annonce

Skjern: På fredag og lørdag vil personalet i Skjerns butikker gå rundt i bastskørter og med blomsterkranse rundt om halsen. Og kunderne skal ikke blive forbavsede, hvis de bliver mødt af et "aloha" i stedet for et goddag eller hej.

Skjern Handelsforening vil fredag og lørdag forvandle Skjern til Hawaii.

Begge dage vil mange af Skjerns butikker have gode tilbud relateret til Hawaii. Sport 24 fokuserer selvfølgelig på badetøj og bikinier, Hotel Skjern laver Hawaii Pizza og Pina Colada, mens Bog & Ide sælger farvestrålende Faber Castell farveblyanter og laver en konkurrence om den flotteste tegning eller flotteste sten.

Fredag eftermiddag spiller Musikskolens Steelband på Banegårdspladsen.

- Det er et fantastisk band, hvor unge i hawaii-skjorter og godt humør spiller tre timer på olietønder, fortæller bychef Mette Christensen fra Skjern Handelsforening, der har stået for planlægningen af weekenden.

En dekoration har hun dog overladt til vognmand Kim Christensen, nemlig forvandlingen af Pakhuspladsen til en sandstrand på Hawaii med beach volley og palmer.

- Kim Christensen samarbejder normalt med anlægsgartner Ole Christensen fra Faster og de har sammen regnet ud, at der skal bruges 104 kubikmeter sand for at få en pænt lag på, men så skulle det også være muligt at spille autentisk beach volley på banen, forklarer Mette Christensen.

Hun håber, at der både fredag og lørdag kan laves nogle turneringer i beach volley og har også spurgt de lokale efterskoler.

- De synes ideen lyder rigtig god, men eleverne har bare travlt med skriftlig eksamen, men jeg håber så på andre hold, siger Mette Christensen.

Normalt er der to spillere på hvert hold, men Mette Christensen synes, at det er OK med fem på hvert hold.

Lørdag slutter Hawaii-weekenden klokken 15.00.

- Så skal Pakhuspladsen tilbage til normal igen, så alle der har brug for noget sand, kan komme med en trailer og en skovl og tage, hvad de skal bruge, siger Mette Christensen

Både fredag og lørdag vil Østergade være spærret af og forvandlet til legegade.

- Både børn og voksne kan spille stigegolf, spille megamikado og mega klodsmajor samt lege limbo. Ved Queens Pub vil der være udeservering ved nogle store kabeltromler, forklarer Mette Christensen.

Lørdag formiddag parkerer juice-firmaet "High on Life" på Holger Danskes Plads og serverer friskpresset juice for de første 150 gæster.

- Det er første gang, vi prøver at arrangere Hawaii-dage, så jeg håber at det bliver taget godt imod, siger bychefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Mød nisseforfatter

Annonce