Annonce
Ugeposten Skjern

Antik, Retro og Loppefund åbner til Open By Night

Charlotte Forrest åbner butikken Antik, Retro og Loppefund i Bredgade 70 i Skjern til Open By Night. De sidst to år har hun drevet butik i Tirstrup og Hemmet, men der var for lidt handel i vintermånederne. Foto: Johan Gadegaard
En vandskade har forsinket åbningen af Antik, Retro og Loppefund i Bredgade. - Men vi bliver klar til åbningen den 13. april, siger Charlotte Forrest, der står i spidsen for en butik, der er klar til at tage kampen op mod genbrugsbutikker og reolmarkeder.

Skjern: Det er ikke nogen nem opgave, som Charlotte Forrest og hendes kæreste Kasper Frandsen har sat sig selv på.

Med deres butik er der otte butikker i Skjern, der enten er genbrugsbutikker, reolmarkeder eller som deres, der satser på Antik, Retro og Loppefund - hvilket er navnet på den nye butik i Bredgade 70.

- Der er stort fokus på bæredygtighed og genbrug, så det er blevet svært at finde de gode ting til den gode pris, siger Charlotte Forrest, der i modsætning til genbrugsbutikkerne har den udfordring, at hun selv skal trække en løn ud af butikken.

Annonce

Nyder at arbejde

- Heldigvis har jeg ikke noget imod at arbejde. Vi arbejder hele tiden og nyder det, siger Charlotte Forrest.

Interessen for de gamle sager har Charlotte Forrest haft med lige fra opvæksten i Sdr. Felding, og sammen med Kasper Frandsen har hun nu i to år drevet butik fra først Tirstrup og siden Hemmet.

- Det var selvfølgelig under corona. Men der skete for lidt i Tirstrup, og i Hemmet var det kun rigtig godt om sommeren, derfor satser vi nu på Skjern, hvor der er kunder hele året. Jeg er også sikker på, at de tyske turister nok skal finde til Skjern - her hjælper det, at der er så mange genbrugsbutikker, siger Charlotte Forrest.

Annonce

Faren ved at google

At genbrugsbutikkerne er et tema i butikken er klart, fordi de også er blevet mere professionelle over de senere år, hvor tv-sendefladen har været fyldt med programmer om genbrugsguld.

- Hvis man googler en antik ting, finder man den tit i en antikforretning i København. Men her er prisen altså noget højere, end den pris, man kan få i Jylland. TV-udsendelserne kan man heller ikke helt stole på. Desuden er det nu sådan, at mange genbrugsbutikker har konsulenter, der kører rundt og vurderer de ting, som de ansatte selv er i tvivl om prissætningen på. Det gør det ikke nemmere for os at finde det gode genbrugsguld til vores forretning, siger Charlotte Forrest.

I første omgang, skal hende og kæresten dog hverken på indkøb eller ud at tømme dødsboer, for der er rigeligt med varer i Hemmet eller i deres hjem i Kvong til at fylde butikken op til Open By Night.

- Som udgangspunkt er det meningen, at vi vil have det lidt mere unikke og specielle genbrugsguld i butikken i Skjern, men lige i begyndelsen vil sortimentet være lidt mere blandet, da vi skal have solgt ud af vores ting fra den gamle butik, siger Charlotte Forrest.

Annonce

Går med detektor

Det er i øvrigt ikke kun i hverdagen, at Charlotte leder efter gode fund:

- Både Kasper og jeg går med metaldetektorer, når vi har fri. Vi elsker spændingen i ikke at vide, hvad vi finder næste gang detektoren bipper. Det er lidt det samme som at lede efter genbrugsguld, siger Charlotte Forrest.

Som udgangspunkt er det meningen, at vi vil have det lidt mere unikke og specielle genbrugsguld i butikken i Skjern.

Charlotte Forrest
Charlotte Forrest glæder sig til åbningen af Antik, Retro og Loppefund i Skjern. Hun vil følge de øvrige butikkers åbningstid. Foto: Johan Gadegaard
Vinduerne er ved at blive fyldt op med gode loppefund i Antik, Retro og Loppefund. Foto: Johan Gadegaard
Annonce
Ugeposten Skjern

Guldkonfirmander fra Faster

Annonce
Ugeposten Skjern

Kom til Open by Night og lær af Brizze og Miss Mia

Annonce
Ugeposten Skjern

Konfirmationer 2022 - 7. og 8. maj

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Kalenderen

Ugeposten Skjern

Ringkøbing-Skjern Kommune går på gaden for at hjælpe udsatte børn

Ugeposten Skjern

Det kan få selv en gammel cirkusdirektør til at fælde en tåre

Ugeposten Skjern

Maja binder blomster til Superbrugsens kunder: Blomster skaber glæde

Ugeposten Skjern

Hør den nordiske sangskat i Kirkehuset

Ugeposten Skjern

Cafékunder kræver skøn kaffe

Ugeposten Skjern

Da corona lukkede Marlenes kræmmerpladser måtte hun modstræbende stille sig foran kameraet - det blev en stor succes

Ugeavisen Ringkøbing

MUNSJ med Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband på Generator

Annonce