Annonce
Ugeposten Skjern

Både store og små inviteres til gode oplevelser på biblioteket

Lone Theils
Mød forfatterne Lone Theils, Jesper Bugge Kold og Mich Vraa, eller tag børn, børnebørn eller måske oldebørn med til ”JUHU det er regnvejr” en forestilling for børn, der gerne vil overraskes over dagligdagens uventede magi.

Klumme: Kom til forestilling med Teater Baglandet.

"JUHU det er regnvejr" er en nonverbal forestilling for børn mellem tre og seks år, der gerne vil overraskes over dagligdagens uventede magi. Er det sjovt at børste tænder? Hvem bestemmer, om du er sur? Kilder fantasien under dine tæer? Og… er solen egentlig altid bagved skyen? Kom og få svar på alle spørgsmålene på Videbæk Bibliotek torsdag d. 31. marts kl. 10.00. Gratis billetter kan bestilles på riskbib.dk fra torsdag d. 24. marts kl. 10.00

Fra London-korrespondent til krimiforfatter

Kom og hør Lone Theils fortælle om den spændende krimi ”Undergravet”, som er 2. bind i serien med politiefterforskeren Signe Brask.

Krimien ”Undergravet” foregår i Klitmøller, hvor Signe Brask bliver involveret i en drabelig religionskrig. Lone Theils fortæller i foredraget, hvordan hun arbejder med virkelighedens forbrydelser og får dem formet til krimier. Forfatter Lone Theils har i mange år boet i London, hvor hun arbejdede som korrespondent. I 2016 flyttede hun tilbage til Danmark for at blive forfatter på fuld tid. Videbæk Bibliotek onsdag den 6. april kl. 19.00. Køb billet på riskbib.dk - 75 kr.

Annonce

En musikalsk sanserejse

Senere i april kan de helt små børn komme på musikalsk sanserejse med Julie Ben Semmane. Julie tager børnene med på en musikalsk, eventyrlig og afslappende sanserejse med instrumenter og lyde fra hele verden. Børnene ligger på gulvet og lytter til en let historie, imens de bliver hyllet ind i smukke klange og lyde fra blandt andet tibetanske syngeskåle, klokkespil, windchimes, trommer og blid sang. For børn fra 0-2 år. Ringkøbing Bibliotek tirsdag den 5. april kl 10.00-10.30 hvor der kan bestilles gratis billet fra tirsdag d. 29. marts kl. 10.00 og Hvide Sande Bibliotek torsdag d. 7. april kl. 10.00-10.30 hvor der kan bestilles gratis billet på riskbib.dk fra torsdag d. 31 marts kl. 10.00.

Annonce

Jutlandia

Bugge og Vraa om den historiske bestsellerroman ”Pigen fra det store hvide skib” . Mød forfatterne der ved foredraget fortæller om arbejdet med romanen, og om hvorfor historien om Jutlandia har alt, hvad der skal til for at blive en medrivende historisk roman. Den 23. januar 2021 var det nøjagtig 70 år siden hospitalsskibet Jutlandia forlod Langelinje i København for at begive sig ud på sin sagnomspundne rejse.

Jesper Bugge og Mich Vraa

Samme dato udkom romanen ”Pigen fra det store hvide skib”, der tager læseren med ombord på skibet, med ind i operationsstuerne og ned i maskinrummet og hele vejen til Korea. Kom med på rejsen, når forfatterne Mich Vraa og Jesper Bugge Kold fortæller om Jutlandias forvandling fra passagerskib til nationalsymbol, om romanens tilblivelse og meget mere. Ringkøbing Bibliotek torsdag d. 28. april kl. 19.00. Køb billet på riskbib.dk – 75 kr.


Annonce
Ugeposten Skjern

Guldkonfirmander fra Faster

Annonce
Ugeposten Skjern

Kom til Open by Night og lær af Brizze og Miss Mia

Annonce
Ugeposten Skjern

Konfirmationer 2022 - 7. og 8. maj

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Kalenderen

Ugeposten Skjern

Ringkøbing-Skjern Kommune går på gaden for at hjælpe udsatte børn

Ugeposten Skjern

Det kan få selv en gammel cirkusdirektør til at fælde en tåre

Ugeposten Skjern

Maja binder blomster til Superbrugsens kunder: Blomster skaber glæde

Ugeposten Skjern

Hør den nordiske sangskat i Kirkehuset

Ugeposten Skjern

Cafékunder kræver skøn kaffe

Ugeposten Skjern

Da corona lukkede Marlenes kræmmerpladser måtte hun modstræbende stille sig foran kameraet - det blev en stor succes

Ugeavisen Ringkøbing

MUNSJ med Casper Mikkelsens Dejlige Jazzband på Generator

Annonce