Annonce
Ugeposten Skjern

Børn fra Skjern bager til fordel for Børnetelefonen

Børn fra Skjern har også gang i ovne og opskrifter, når de bager for BørneTelefonen. Pressebillede
Annonce

Skjern: Børn fra Skjern trækker i forklæderne torsdag den 10. oktober, når de deltager i Bag for en Sag 2019.

Sammen med børn fra resten af landet er de med til at gøre en forskel for børn, der har det svært. Overskuddet fra deres salg af bagværk doneres nemlig til Børnetelefonen.

Flere end 80.000 børn og unge over hele landet kaster sig ud i diverse bageprojekter til fordel for Børnetelefonen, og Børnehaven Mariehønen er en af de mange institutioner, der deltager i år.

- Vi bager sammen med børnene gennem hele ugen. Hver dag indleder vi bagningen med at fortælle børnene, at vi skal tjene penge, der går til at hjælpe andre børn, siger Birgitte Christensen fra Børnehavnen Mariehønen.

Dermed er børn fra Skjern med til at sørge for, at endnu flere børn og unge i Danmark kan få hjælp på Børnetelefonen hos Børns Vilkår.

Annonce

Børn hjælper børn

Bag for en Sag er en årlig tilbagevendende begivenhed, der er blevet afholdt siden 2005.

Foruden børn og voksne kan have det sjovt med at bage, er Bag for en Sag også en anledning til at få talt om de problemer, der kan fylde hos børn og engagere børn i at hjælpe andre børn.

- Pengene fra det solgte bagværk er med til at sørge for, at endnu flere børn kan komme igennem til en frivillig rådgiver på Børnetelefonen, der lytter og hjælper, når livet slår knuder, siger Rasmus Kjeldahl, direktør i Børns Vilkår.

Børnetelefonen havde sidste år 49.345 rådgivninger med børn og unge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce