Annonce
Ugeposten Skjern

Børn lavede pasta fra bunden på kokkeskole

Børnene skulle blandt andet lave pasta helt fra bunden, selvfølgelig med rigtige kokkehuser på. Privatfoto
21 børn var kok for en dag i køkkenet på Hotel Skjern
Annonce

Skjern: Forrige tirsdag var 21 børn kokke for en dag i køkkenet på Hotel Skjern, hvor de skulle lave en tre-retters menu, dække bord, anrette maden og servere den.

De 8-12 årige børn var under kyndig vejledning af hotellets egne kokke.

På kokkeskolen lærte børnene af lave deres egen pasta helt fra bunden, at bage pizza i stenovn og lave pandekager.

- Der kommer en ny kokkeskole igen til næste år den første tirsdag i skoleferien, lover hotelejer Christian Rasmussen.

Børnene blev delt op i flere mindre hold under madlavningen, hvor de blev vejledt af hotellets egne kokke. Privatfoto.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Klap kunsten i Ringkøbing

Annonce