Annonce
Ugeposten Skjern

Biblioteket i vinterferien

På Ringkøbing Bibliotek kan de tre til seks-årige lære at tegne dinosaurer. Det sker tirsdag den 11. februar i to work-shops. Pressefoto
Aktiviteter for hele familien - smag på insekter og tegn en dinosaur
Annonce

For mange børnefamilier og bedsteforældre med børnebørn er det nærmest blevet en tradition at besøge biblioteket i vinterferien og øvrige skoleferier.

På biblioteket er der altid plads til leg, læring og gode hyggestunder med for eksempel højtlæsning og nærvær på tværs af generationer.

Men med bibliotekernes vinterferie-arrangementer kan man også bare læne sig tilbage og lade sig underholde med en cirkusforestilling, et trylleshow eller man kan deltage i en af de kreative workshops i mens resten af familien leger eller hygger i baggrunden. Har man mod på det, kan man i denne ferie også prøve at spise et insekt – hvis man tør…

Se her hvad er sker på Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne i uge 7:

Charlotte Bay fra Bug Amok giver børn og forældre mulighed for at smage på insekter, Det sker onsdag den 12. februar på Videbæk Bibliotek. Pressefoto
Annonce

Klods Hans for 3-8 årige.

Det kendte eventyr om Hans, hvis far tror, at visdom er et spørgsmål om at kunne latinbogen udenad. Faderen tror derfor ikke på, at Hans har de store chancer her i livet. Men en dag ønsker kongens smukke datter at gifte sig og det skal være med en mand, der kan gøre hende glad. Både Hans og de to brødre ønsker at erobre kongedatterens hjerte, men på hver sin måde. Kom og oplev det kendte eventyr spillet af Katia Ben Semane fra Det Rullende Eventyr.

Mandag den 10. februar klokken 10.30-11.10 på Tarm Bibliotek. Bestil gratis billet på riskbib.dk fra mandag den 3. februar klokken 10.00.

Annonce

Trylleshow for børn mellem 0-12 år og deres forældre

Humørspreder og tryllekunstner ”Henny Solskin” underholder og leverer et show fyldt med trylleri, levende dyr, spænding, fest og farver. En enestående oplevelse, der giver smil på læben. Efter showet er der mulighed for at komme helt tæt på dyrene.

Tirsdag den 11. februar klokken 10.00-11.00 på Videbæk Bibliotek. Bestil gratis billet på riskbib.dk fra tirsdag den 4. februar.

Børn mellem seks og ti år kan prøve at tegne på krus med de specielle porcelænstuscher. Det sker
Annonce

Tegn en dinosaur for 3-6 årige

Vi hører en lille dinosaur-historie, inden Anne-Sophie Bech fra ”AS Visuals” laver tegneworkshop sammen med børnene. Lær hvordan man bedst tegner en dinosaur, og så er der fri tegning. Alle får deres tegning med hjem. Der er to muligheder for at komme på et hold. Det der laves på de to hold er det samme. Anne-Sophie Bech er multimediedesigner og kendt fra malebogen ”Colour your Holiday” med motiver fra Ringkøbing-Skjern Kommune. Tirsdag den 11. februar på Ringkøbing Bibliotek. Hold 1: klokken 9.30-10.30 og hold 2 klokken 10.45-11.30. Bestil gratis billet på riskbib.dk fra tirsdag den 4. februar klokken 10.00.

Annonce

Mal på krus for 6 til 10 årige

Birthe Damgaard fortæller og viser, hvordan du tegner på krus med de specielle porcelæns-tuscher. Nu er du klar til at dekorere dit helt eget krus. Et krus til dig selv eller som en personlig gave til en du holder af. En hyggelig krea-time, hvor du får dit eget krus med dig hjem.

Onsdag den 12. februar klokken 14.00-15.00 på Ringkøbing Bibliotek Bestil gratis billet på riskbib.dk fra onsdag den 5. februar klokken 10.00.

Annonce

Cirkus Skunk fra 3 år og op.

Kom og oplev David Skunk, som kommer med sit enmandscirkus: Cirkus Skunk, der på morsomste vis underholder børn og voksne i alle aldre. I forestillingen kan man både opleve jonglering, falde på halen-komik, Danmarks største one-man-Big-Band og meget mere. Samtidig er han en mester i at gribe øjeblikket og få noget sjovt ud af enhver situation. Siden den mexikansk-amerikanske multikunstner, David Skunk, for over 30 år siden kom til Danmark, har han sat sit umiskendelige præg på scenen for god familieunderholdning. Onsdag den 12. februar klokken 10.30-11.15 på Skjern Bibliotek. Bestil gratis billet på riskbib.dk fra onsdag den 5. februar klokken 10.00.

Annonce

BUG AMOK for børn i alle aldre og deres forældre

Charlotte Bay fra BUG AMOK holder en spændende pop-up workshop Tør du? Der er mulighed for at smage insekter på forskellige måder – for eksempel i brød bagt på insektmel eller som hele insekter. Desuden er der mulighed for at lave sin egen insektpesto med årstidens urter. Charlotte kan have 10 børn på et hold af gangen. Derefter et nyt hold og så videre. Onsdag den 12. februar klokken 14.00-16.00 på Videbæk Bibliotek. Gratis adgang – bare mød op!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Ugeposten Skjern

Ny elev hos Coast i Skjern

Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

Ugeposten Skjern

To timers byvandring i Tarm

Annonce