Annonce
Ugeposten Skjern

Boing-boing i Bork: Jannik og Niclas kommer til at hitte på festival

Han hedder Jannik Brandt Thomsen, men hos folk med hang til popmusik er han bedst kendt som ham dér Jay fra duoen Nik & Jay. Arkivfoto: Frederikke Brandt
Bork Festival præsenterer endnu et hovednavn: Nik & Jay er på plakaten, når musikken brager løs i dagene fra 29. juli til 1. august næste år.
Annonce

Bork: - Vi er nogle loyale væsener. Dem, som behandler os godt, og dem, som er rare - publikum og folk omkring os på sådan en festival - dem behandler vi også godt.

Citat Niclas Genckel Petersen, 3. august 2018 i en sen aftentime.

Når kalenderen spoles to år frem, er han dér igen; på Bork Festival, der netop har føjet Nik & Jay til listen af kunstnere, som skal give folket en fest i dagene fra 29. juli til 1. august 2020.

- Det er helt sikkert, at emnerne er blevet mere nuancerede og modne i takt med, at tiden går, og livet får nyt fokus og nye omdrejningspunkter. Men de gode sange og de stærke hits er stadig Nik & Jays solide varemærke, siger Arne Enggaard Poulsen, der er presseansvarlig på Bork Festival.

I vinteren 2002 blev Niclas Genckel Petersen og vennen Jannik Brandt Thomsen præsenteret som en dengang ukendt duo ved et Zulu Awards-show, men siden har Nik & Jay stort set ikke kigget sig tilbage.

Makkerparret er kort fortalt toppen af poppen.

Annonce

Malurt og Citybois

I løbet af 2019 har Nik & Jay udgivet ét nyt nummer hver måned, og samlingen af 12 sange blev i starten af december præsenteret på albummet 'Længe leve drømmene.'

Der er derfor sange nok at vælge mellem, når duoen i maj og juni næste år drager ud på en akustisk tour med ti koncerter under tag. I Bork bliver det i det store partytelt med plads til omkring 5000 mennesker, at der kan synges med på klassikere som 'Boing!', 'Lækker', 'En dag tilbage' og 'Kommer igen':

- Vi glæder os altid til festival-sæsonen. Cirkler begynder og slutter her. Gamle sange får nyt liv, og nye sange bliver opdraget til at kunne klare sig på egen hånd. Vi elsker folket for opbakningen, og vi glæder os til at dele det hele endnu engang, lyder det fra Nik & Jay-lejren.

Bork Festival præsenterer i løbet af fire dage omkring 50 koncerter, og listen over offentliggjorte kunstnere til 2020-udgaven rummer også navne som Aqua, Malurt, Lars Lilholt, Citybois og Jung.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Klap kunsten i Ringkøbing

Annonce