Annonce
Ugeposten Skjern

Brian Bøgh: Jeg tænkte ikke på at jeg skulle tilbage engang

Brian Bøgh er efter endt uddannelse i Århus vendt tilbage til Skjern. Foto: Johan Gadegaard
Man får nogle andre prioriteter, når man får børn, siger 34-årige Brian Bøgh Kristensen, der flyttede til Aarhus som 20-årig, men nu bor i Skjern
Annonce

Skjern:  Da Brian Bøgh Kristensen flyttede til Aarhus i 2007 for at læse videre efter handelsskolen, var det ikke i hans tanker, at han en dag skulle vende tilbage til Skjern-området.

- Jeg kendte mange, der også flyttede til Aarhus eller andre studiebyer. Det var vel trenden. Men når man bliver ældre, har fået sin uddannelse og nogle børn får man nogle andre prioriteter. Der er flere af vores venner, der gør det samme, så man kunne håbe på, at trenden bliver at komme tilbage til området, forklarer Brian Bøgh Kristensen, at turen i 2018 gik tilbage til Skjern.

Brian Bøgh Kristensen

34 år.

Stammer fra Borris, bor i Skjern.

Handelsskolen i Skjern 2006.

Flyttede til Aarhus i 2007.

Har læst nordisk litteratur og sprog og medievidenskab. Færdig 2013.

Flyttet til Silkeborg og arbejdet på Hbold.dk og ligabold.com

Siden 2018 kommunikations- og marketingsmedarbejder hos Vestjyllands Andel.

Gift med Birgitte Ulriksen, der er fysioterapeut, de har to børn, Mads  på fire år og Frederik på to år.

Brian Bøgh Kristensen boede først sammen med en kammerat fra handelsskolen, inden han flyttede sammen med sin kæreste.


Jeg kendte mange, der også flyttede til Aarhus eller andre studiebyer. Det var vel trenden


- Jeg læste først Nordisk Sprog & Litteratur på bachelorniveau og tog derefter en kandidat i Medievidenskab. Den kombination leder typisk til et job som gymnasielærer, men det havde jeg ikke lyst til på daværende tidspunkt, så derfor begyndte jeg at arbejde med filmproduktion og sportshjemmesider under og efter studiet. Jeg synes selv, at jeg har fået en bred uddannelse, som kan bruges mange steder, siger Brian Bøgh Kristensen.

Da tanken om at flytte tilbage til hjemstavnen meldte sig, skulle han finde et nyt job.

. Jeg søgte uopfordret en stilling hos Vestjyllands Andel, fordi de ikke havde en kommunikations- og marketingsmedarbejder i forvejen, selvom det er en rimelig stor virksomhed. De kunne heldigvis godt se behovet, så nu får jeg lov til at lave alle de gode historier fra virksomheden og har selv været med til at forme min stilling, forklarer Brian Bøgh Kristensen.

Nu har familien boet i Skjern i et par år.

- Det har fuldt ud levet op til forventningerne. Børnene kan se deres bedsteforældre oftere. Vi har jo allerede et netværk i området, blandt andet af andre eksilvestjyder, der også er flyttet tilbage, påpeger Brian Bøgh Kristensen.

Han synes, at området har meget at byde på.

- Der er en flot natur, et godt fællesskab og så bruger vi rigtig meget det lokale foreningsliv med gymnastik, fodbold, håndbold og padel-tennis.

Brian Bøgh Kristensen er begejstret for Klub Eksilvestjyder.

- Det er et genialt koncept, hvor man fastholder bevidstheden om ens rødder.  Det er godt at bruge Skjern Håndbold som trækplaster, men området er så meget mere end bare det, mener Brian Bøgh Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

En dåbskjole fra fortiden

Annonce