Annonce
Ugeposten Skjern

Butikker går live: Sender på Facebook

Lene Juhl Jensen fra Lenes Blomster sender live på torsdag via handelsforeningens Facebookside. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Torsdag aften bliver der sendt fra fire butikker i Skjern. Det bliver muligt at købe undervejs i udsendelser, fortæller bychef Mette Christensen fra Skjern Handelsforening.
Annonce

Shopping: Selvom mange butikker må holde lukket for kunder i den fysiske butik i øjeblikket, så kan kunder stadig bestille varer ved at ringe, sende en mail eller via butikkens websh.

Nu prøver fire butikker i Skjern at nå kunderne på en ny måde, nemlig ved at sende fra butikken via handelsforeningens Facebook, hvor de ansatte så præsenterer nogle varer, som kunderne så kan købe via Facebooks kommentarfelt.

- Det har været en stor succes i andre byer, så nu prøver vi i Skjern. På torsdag sender vi fra fire butikker fra klokken 19.00, fortæller bychef Mette Christensen fra Skjern Handelsforening.

Det er fra Trendhouse, Lenes Blomster, Cara-B samt Kop&Kande.

- Det er første gang, at vi prøver det, så vi håber, at seerne vil tage eventuelle begynderfejl med et smil, siger Mette Christensen.

Der er også planlagt en udsendelse på handelsforeningens Facebook-side torsdag i næste uge med de samme fire forretninger.

- Hvis andre butikker vil være med, kan de stadig nå at melde sig til. Så kan vi ikke nøjes med udsendelser en dag, forklarer Mette Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Fastelavn: Sammen hver for sig

Ugeposten Skjern

Nye malerier i Tarm El Nyt

Ugeposten Skjern

Yoga og coaching for unge

Annonce