Annonce
Ugeposten Skjern

Corona-restriktioner betyder silde-jazz uden sild

Favorittes 6 leverer underholdende musik på Kramp Scenen i Skjern. Pressebillede
Skjern-Tarm Musikforenings marts-arrangement med jazz og sild måtte i år aflyses på grund af Covid-19. Nu kommer arrangementet, dog uden sildebuffet.
Annonce

Skjern-Tarm: Jazz og swing med Favorittes 6, nu 7.

Lørdag den 10. oktober kl. 13 gennemfører Skjern-Tarm Musikforening sit traditionelle arrangement med jazz klokken 13.00, dog med visse ændringer. Der bliver ingen sildebuffet og koncerten er flyttet fra VGT til Kramp Scenen i Skjern.

Marts måned plejer i musikforeningens årsprogram at være ensbetydende med jazzmusik, sild og hyggelig stemning. I år satte coronaen desværre en kæp i hjulet, men vores trofaste publikum skal ikke snydes for en god livemusik-oplevelse, så lørdag den 10. oktober gennemføres det aflyste arrangement med Favorittes 6, et mini-bigband, som udover kendte jazz-klassikere fra det traditionelle New Orleans-repertoire vil forlyste publikum på en række af de favoritmelodier, som strømmede ud af radioen i vores barndomshjem søndag middag i 50’erne og 60’erne, når Giro 413 gik i luften.

Favorittes 6 består af 3 dygtige sangerinder, Cilja Haugland, Karoline Budtz og Kirsten Pedersen, som disker op med raffinerede barbershopharmonier, men som desuden byder på solonumre på saxofon og mere utraditionelle instrumenter. De bakkes op af en elegant og velspillende trio bestående af pianisten Finn Kjær Andersen, bassisten Jesper Carlsen og Peter Bjerrum på trommer, og udover at akkompagnere sangerinderne spiller de også instrumentalnumre fra det klassiske jazzrepertoire. Som en ekstra bonus er orkestret denne dag udvidet med trompetisten Jesper Riis, som har optrådt i mange forskellige sammenhænge og med særdeles kendte stjerner.

Musikken bliver en blanding af show og koncert, en jazzkabaret i to afdelinger, og i løbet af eftermiddagen kommer vi vidt omkring, både geografisk og musikalsk.

Favorittes 6 har de senere år optrådt i adskillige jazzklubber og på festivaler, og overalt har de høstet bifald og anerkendelse for deres charmerende og stilsikre optræden, som i den grad kommer ud over scenekanten.

Koncerten arrangeres i samarbejde med VGT’s Venner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

En dåbskjole fra fortiden

Annonce