Annonce
Ugeposten Skjern

Cykelhandler: Alle vil have nye cykler denne sommer

Uffe Mikkelsen og Sahl Cykler har mærket danskernes stigende interesse for naturen og dermed for cykler. Det giver en masse tomme pap-kasser, som FDF får glæde af. Foto: peso
Cykelhandler Uffe Mikkelsen tror, at corona-krisen har åbnet danskerne øje op for den danske natur og glæden ved at cykle rundt.
Annonce

Skjern: Her i sommer har der været masser af tomme pap-kasser udenfor Sahl Cykler, fordi forretningen har fået mange nye cykler hjem. Efterspørgslen har nemlig været stor i disse corona-tider

- Normalt får vi fem nye cykler hjem om ugen, men i denne sommer har vi fået mange flere. I går fik vi 20 nye cykler, og vi har været oppe på 100 nye cykler i løbet af 14 dage, fortæller Uffe Mikkelsen fra Sahl Cykler og Legetøj.


Vi opdager, at der er spændende ting i Danmark, det vil gavne cykelturisme og friluftsliv i det hele taget

Uffe Mikkelsen


Udover at alle kunderne får nye cykler, så glæder FDF sig over det, fordi de får de tomme papkasser.

- Det er alle cykelhandlere i Danmark, der har mærket et boom i efterspørgslen. Samtidig har det været svært at skaffe cykler hjem, for produktionen har været sat i stå på grund af corona, påpeger Uffe Mikkelsen.

Han har haft glæde af, at han har haft et stort lager, men også han må melde udsolgt i bestemte størrelser.

- Vi har kunder fra Nordsjælland, Viborg og Mors, fordi de ikke har kunnet få cykler hos deres lokale cykelhandler, fortæller Uffe Mikkelsen.

- Interessen for cykler er steget, fordi folk ikke har kunnet gå i fitness-centre. Samtidig har folk jo været mere sammen med deres børn, så hele familien skal have cykler for at kunne komme ud i naturen, siger Uffe Mikkelsen.

Han tror, at interessen for Danmark vil fortsætte i de kommende år.

- Danskernes rejsemønster vil være ændret fremover. Vi opdager, at der er spændende ting i Danmark, det vil gavne cykelturisme og friluftsliv i det hele taget. Når folk hører om naboernes erfaringer fra i år, så vil de afsted næste år, siger Uffe Mikkelsen.

Annonce

Mund til mund reklame

Uffe Mikkelsen gør meget ud af, at kunderne skal have den rigtige cykel, uanset om det er en el-cykel, en mountainbike, en racer eller en by-cykel.

- Vi skal have afklaret folks behov først ud fra deres budget og ønsker til farver og udstyr. Vi udlåner cykler til folk, så de ender med at få, hvad de har brug for, siger Uffe Mikkelsen.

Hos ham kan folk få tre års garanti på deres cykler, hvor de så bliver indkaldt til regelmæssig service via SMS.

- Har folk fået en forkert cykel, så tagere jeg den hellere tilbage end at få en utilfreds kunde. Kunderne fortæller gerne om deres gode oplevelser, og den form for mund-til-mund-reklame er uvurderlig, mener Uffe Mikkelsen.

Forretningen er vokset og det er antallet af ansatte.

- Sidste år var vi seks, nu er vi ni, og derudover har vi mange i jobtræning eller praktik i nogle uger. Vores tal ser fine ud; hvis udviklingen fortsætter som i øjeblikket, så når vi i år, den omsætning vi skulle nå om tre år, påpeger Uffe Mikkelsen.

Annonce
Annonce
Ugeposten Skjern

Nye malerier i Tarm Elnyt

Annonce
Annonce
Ugeposten Skjern

Opskrift på vaniljekranse

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Hvis du vil vide mere…

Ugeposten Skjern

Mød nisseforfatter

Annonce