Annonce
Ugeposten Skjern

En ejendomsmægler skal helst kende hver en sti

Martin Kildegaard Jensen er ejendomsmægler og daglig leder i Nybolig Tarm. Foto: Kaj Poulsgaard
Martin Kildegaard Jensen var efter tre år som ejendomsmægler i Holstebro ikke i tvivl om, at han helst ville sælge boliger i et område han kender ret godt.
Annonce

Tarm: Ejendomsmægler Martin Kildegaard Jensen blev uddannet fra Nybolig Skjern-Tarm i 2005. Fra 2012 til 2015 var han daglig leder af Danbolig i Holstebro. Men han var ikke i tvivl om, at han skulle tilbage til Skjern-Tarm.

- Det er her vores omgangskreds og familie er, og vi mener, at det er mest nært og trygt for børnene at vokse op her, siger Martin Kildegaard Jensen.

- Det var helt fint at være i Holstebro, der jo er en noget større by, hvor man gør tingene på en lidt anden måde. Det lærte jeg meget af, men i 2015 trængte jeg til at komme tilbage til det område, jeg kender bedst. Jeg bor her, og holder rigtig meget af det her område. Og som ejendomsmægler er det bare altafgørende at være på hjemmebane og populært sagt kende hver en vej og hver en sti, når man taler med kunderne, siger Martin Kildegaard Jensen.

Hvor kom interessen for boligsalg fra?

- Når jeg tænker tilbage, så har jeg altid haft en interesse for at købe og sælge ting, og jeg har altid haft interessen for boliger. Jeg var for eksempel som ung ansat ved en tømrer. Og så trives jeg med at møde nye mennesker, og med, at der sker noget nyt hver dag. Du har aldrig den samme kalender. Der kan ske noget nyt fra det ene minut til det næste, siger Martin Kildegaard Jensen.


Det går generelt godt, og det har det gjort et stykke tid. Da corona-krisen begyndte, sagde alle, at alt ville gå i stå. Men det var kun en uge, og så har det ellers kørt på fuld damp siden.

Martin Kildegaard Jensen, ejendomsmægler


I marts så det dog ud til, at Martins kalenderen skulle blive tom i en længere periode, men sådan gik det som bekendt langt fra. Og Tarm-afdelingen har solgt 52 emner de sidste 12 måneder. Det er mindst lige så godt, som det plejer at være.

- Det går generelt godt, og det har det gjort et stykke tid. Da corona- krisen begyndte, sagde alle, at alt ville gå i stå. Men det var kun en uge, og så har det ellers kørt på fuld damp siden. Sommerhussalget er eksploderet, men der bliver også solgt godt med villaer og landejendomme.

- Der har været gang i hjulene i Danmark og her i området i et stykke tid. Mange er i arbejde, og mange har lyst til at købe og investere, og så er der først og fremmest rigtig gode lånemuligheder lige nu med en fast rente på én procent.

- Når vi taler sommerhussalget, så tror jeg, at mange kunder egentlig har tænkt på at købe i lang tid, og så her de fået det sidste skub med corona. Det gør så, at vi også har fået solgt nogle af de sommerhuse, der har ligget i lang tid. Det er  da dejligt, siger Martin Kildegaard Jensen.

Annonce

Solgte hus med alt indbo

- Der er også flere, der har fået øjnene op for, at der er meget nærhed og tryghed ved at bo i mindre bysamfund. Vi har for eksempel haft flere unge par, der har valgt at komme tilbage efter uddannelse i en storby. Det betyder også noget, at der i mange mindre byer er gode ildsjæle, der gør meget for byerne, siger Martin Kildegaard Jensen, der fra afdelingen i Tarm betjener Tarm, Hoven, Ådum, Lyne, Sdr. Vium, Bork, Hemmet, Vostrup og Lønborg.

Martin Kildegaard Jensen

Martin Kildegaard Jensen er 41 år. Hen er født og opvokset i Hemmet.

I dag er han daglig leder af Nybolig Skjern-Tarms afdeling i Tarm. Det var her, han blev uddannet ejendomsmægler i 2005 efter at være begyndt som elev i 2001.

Martin Kildegaard Jensen bor i Skjern sammen med hustruen Linda Kildegaard Jensen, der er tandplejer i Skjern. Samme har de tre børn.

Udover familien går fritiden primært med træning hos Pure Performance Fitness, oldboys-fodbold og badminton om vinteren. Det måtte også gerne blive til lidt mere golf.

Hvis man spørger ham, om den sjoveste handel, han har haft, tænker han sig kort om:

- Det må være en villa. Alt fulgte med, alt! Det eneste, der var fjernet, var lidt tøj. Huset blev solgt til et par, der kom hjem fra udlandet, så de kunne bruge det meste, siger Martin Kildegaard Jensen med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Ugeposten Skjern

Ny elev hos Coast i Skjern

Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

Ugeposten Skjern

To timers byvandring i Tarm

Annonce