Annonce
Ugeposten Skjern

En positiv hilsen fra handelsforeningen pynter i vinduerne og bebuder forår

Foto: Skjern Handelsforening

Skjern: - Vi har i lang tid i bestyrelsen tænkt på, hvad vi kan gøre. Det skulle være noget positivt. forglemmigej en jo en rigtig forårsbebuder, og har lige nu den her dobbelt-betydning, hvor vi både venter på forår og samtidig næsten ikke kan vente på, at vi kan komme mere ud og samles lidt flere, siger bychef Mette Christensen.

Skjern Handelsforening har fået trykt en stribe plakater i størrelsen 100x70 cm, der i denne uge kommer op at hænge i vinduerne i byens butikker.

- Vi spiller naturligvis også på "forglem mig ej". Efterhånden som dagene bliver til uger og ugerne til måneder, så bliver det sværere og sværere at holde humøret oppe. Men jeg kan sige, at meget, at hvis der - forhåbentlig - bliver åbnet op den 1. marts, så er butikkerne i Skjern klar. Vi har løb-stærkt-skoene på,  siger Mette Christensen.

- Det er svært at fornemme stemningen i byen, når vi kun må mødes virtuelt. Vi håber ved hver ny udmelding, at nu må vi åbne, men indtil nu, er vi jo blevet skuffet mange gange. Det er frustrerende. Dem, der har åbent, har det også lidt svært med at alle andre har lukket, siger Mette Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nye malerier i Tarm El Nyt

Ugeposten Skjern

Fastelavn: Sammen hver for sig

Annonce