Annonce
RINGKØBING-SKJERN

Frivillige vil købe ind for karantæne-ramte

Bychef Mette Christensen fra Skjern Handelsforening sidder klar til at hjælpe karantæne-ramte borgere, der mangler hjælp til indkøb. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Skjern Handelsforening tilbyder at handle for folk, der ikke må gå ud på grund af karantæne.
Annonce

Skjern: - Det er ikke alle, der har et stort netværk eller familie til at hjælpe, så nu tilbyder vi at handle for folk, der sidder i karantæne derhjemme på grund af corona, siger bychef Mette Christensen fra Skjern Handelsforening.

Der er allerede fem-seks medlemmer af handelsforeningen, der har meldt sig og med frivillige er man nu oppe på 20 indkøbere.

- Vi ved jo ikke endnu, hvor stor interesse der vil være for ordningen, men skulle der være mange, så har jeg kontaktet Frivillig Vest for at høre, om de kunne stille med frivillige, og det har de sagt ja til, fortæller Mette Christensen.

Folk kan kontakte bychef Mette Christensen på 4236 7980 eller på mail: metteskjernhandelsforening@gmail.com.

- Vi skal bare have en indkøbsseddel, og så sætter vi varerne ude på trappen. Vi må finde ud af betalingen, for det bliver jo ikke noget med, at vi skal have folks dankort og pinkode. Det nemmeste vil jo være Mobilepay, siger Mette Christensen.

Annonce

Leveringsservice

I Ringkøbing opretter handelsforeningen en gratis leveringsservice fra byens butikker.

- Det er en ordning, som både ældre, der ikke har lyst til at gå udenforfor i øjeblikket, og folk i karantæne kan bruge, fortæller købstadschef Jacob M. Rasmussen fra Ringkøbing Handelsforening.

Kunderne skal bestille varerne direkte i butikken via telefon, mail eller Facebook. Butikken tager sig af betaling via Mobilepay eller faktura. Handelsforeningens bud henter varerne direkte i butikken og afleverer dem direkte på kundens adresse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Klap kunsten i Ringkøbing

Annonce