Annonce
Ugeposten Skjern

Gratis jule-pizza-fest

Restaurant Corner. Arkivfoto
Restaurant Corner inviterer til gratis jule-pizza-fest for udsatte borgere søndag den 22. december.
Annonce

Skjern: En traditionel dansk julemenu rimer normalt ikke på pizza. Men det har Restaurant Corner besluttet sig for at lave om på.

Restauraten inviterer nemlig til gratis jule-pizza-fest for udsatte borgere søndag den 22. december fra klokken 13 til 15.

Corner byder på pizza og drikkevarer, og der vil også være gaver til alle udsatte borgere. Det skriver Aykut Seker på facebook-siden 6900 Skjern.

"I denne juletid har jeg gået med et ønske om at få lov at glæde nogle familier i vores område. Det er derfor med stor glæde, at jeg har fået udvalgt 50 mennesker, som jeg kan få lov at glæde søndag den 22. december med gratis pizza og sodavand. Desuden har jeg fået hjælp af butikkerne i Skjern med gaver, så børnene kan få en gave med hjem. Hvis du har gaver tilovers eller har lyst til at støtte op om dette fantastiske arrangement, så er du meget velkommen til at aflevere dem til os på byens casino, Østergade 4 eller på Restaurant Corner," skriver Aykus Seker i opslaget, hvor han også sender en stor tak til de butikker, der har givet gaver.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce