Annonce
Ugeposten Skjern

Grindsted-firma skal bygge Ringkøbing K-boliger for 111 millioner kroner

I første omgang skal der opføres 47 lejeboliger i Naturbydelen Ringkøbing K, herefter følger de sidste 36 boliger. Visualisering: Bjerg Arkitektur
Ringkøbing-Skjern Boligforening ser frem til, at 83 lejeboliger nu skal opføres i Naturbydelen Ringkøbing K. Vinderen af licitationen kan levere til den fastsatte pris.
Annonce

Ringkøbing: Det kommer til at koste præcis 111 millioner kroner at opføre de i alt 83 lejeboliger i Naturbydelen Ringkøbing K.

Det står klart, efter licitationen for Ringkøbing-Skjern Boligforenings helt store satsning nu er afgjort. Det bliver det Grindsted-baserede firma K.G. Hansen, som skal stå i spidsen for byggeriet, og selskabet bød lige præcis den pris, som boligforeningen havde håbet på at kunne holde sig under.

K.G. Hansen har en lang række større byggerier bag sig i det østjyske og skal altså i gang med at opføre første etape af de såkaldte passiv-huse, som for alvor skal puste liv i den kommende bydel, der foreløbigt kun har en beboer. Første etape består af 47 boliger.

Ifølge Bo Lodbjerg, der er direktør i Ringkøbing-Skjern Boligforening, er der på nuværende tidspunkt skrevet 66 personer op til en bolig specifikt i Ringkøbing K eller en bolig i Ringkøbing og i andre af boligforeningens afdelinger. Det giver grobund for optimisme for den fremtidige udlejning.

Det er nemlig sådan, at anden etape af byggeriet - de sidste 36 boliger - først vil gå i gang, når første etape er lejet ud.

Går arbejdet efter planen, vil husene står klar til indflytning i anden halvdel af 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Klap kunsten i Ringkøbing

Annonce