Annonce
Ugeposten Skjern

Hør om whisky fra Stauning og øl fra Fur og smag på varerne.

På Hotel Skjern er kokkene klar med en spændende syv-retters menu. PR-foto
Øl og whisky er i fokus, ikke blot i glasset, men også i menuen, når Hotel Skjern inviterer til en aften med syv saftige serveringer.
Annonce

Skjern: Lokal whisky i verdensklasse og øl fra et af landets bedste mindre bryggerier kombineret med lækker mad, hvori der indgår øl og whisky. Det er opskriften, når Hotel Skjern inviterer til Øl & Whisky aften fredag 21. februar.

Torvestuen på Hotel Skjern danner rammen om denne hyggeaften med øl og whisky i fokus, ikke blot i glasset men også i menuen.

- Stauning Whisky præsenterer whisky aperitif til velkomst og en genstand til kaffen, og Fur Bryghus står for ølmenuen under middagen. Vores dygtige kokke byder på en spændende menu med syv serveringer, hvor både øl og whisky indgår, fortæller Christian Rasmussen fra Hotel Skjern i en pressemeddelelse.

Både i glas og i retterne spiller den lokale whisky og øl en hovedrolle. PR-foto
Annonce

Fortællinger til maden

Herudover bliver der også mulighed for at bliver klogere på whisky og øl.

- Det bliver en uformel aften, hvor vi krydrer spisningen med fortællinger fra Fur Bryghus og Stauning Whisky, fortæller Christian Rasmussen.

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet og at de sidste pladser til aftenen er netop sat til salg på hotellets hjemmeside.

Under spisningen fortæller folk fra Fur Bryghus om deres øl. PR-foto
Stauning Whisky serverer til en indledning en whisky aperitif. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Klap kunsten i Ringkøbing

Annonce