Annonce
Ugeposten Skjern

Hal 1 bliver til Superbrugsen-Hallen

Fremover kommer Hal 1 i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter til at hedde Superbrugsen-Hallen. Uddeler Simon Jørgensen har tegnet et fem-årigt sponsorat med direktør Dorthe Marie Siersbæk. Foto: Christian Baadsgaard
Vi sørger for noget synlighed for en partner og en leverandør og får samtidig en indtægt ud af det, fortæller direktør Dorthe Marie Siersbæk fra kulturcentret.
Annonce

Skjern: Hal 1 er den ældste del af Kulturcenter Ringkøbing-Skjern. Omkring hallen er resten af kulturcentret vokset op.

Fremover skal alle de mange mennesker, der kommer i kulturcentret vænne sig til, at hallen nu hedder Superbrugsen-Hallen.

Uddeler Simon Jørgensen og direktør Dorthe Marie Siersbæk fra Kulturcenter Ringkøbing-Skjern har indgået en fem-årig aftale om navnet.

- Vi har altid haft et godt samarbejde med kulturcentret, og det gælder om at stå sammen lokalt i disse tider, forklarer Simon Jørgensen.

- Der går mellem 450.000 og 500.000 mennesker gennem kulturcentret om året, så vores partnere får en god eksponering via skilte. Samtidig vil navnet blive sagt, når udøvere skal mødes i Superbrugsen-Hallen og så vil navnet også komme til at stå på skrift i kampprogrammer og lignende, så Superbrugsen får en stor eksponering, mener Dorthe Marie Siersbæk.

I kulturcentret bliver der allerede reklameret for mange andre lokale firmaer, Skjern Bank Arena, Kramp-Scenen, Hansen & Larsen-huset, Partner Revision Loungen, Martinsen Loungen, Frisko-Loungen, Scan Energi-gangen, TNI-Partner Foyer og Skjern Bank Kollegiet.

- Selvfølgelig er der økonomi i det, men det er jo også udtryk for et godt samarbejde med lokale firmaer. Vi er nok et af de steder i kommunen, der kommer flest mennesker igennem, når vi ellers ikke har corona-tider, så de får noget eksponering. Desuden har der jo altid været skilte i et sportscenter, påpeger Dorthe Marie Siersbæk.

Hvis der skulle være lokale firmaer, der gerne vil eksponeres i kulturcentret, så gør hun opmærksom på, at Hal 2, bowlingcentret og to mødelokaler stadig er ledige.

Hverken Simon Jørgensen eller Dorthe Marie Siersbæk ønsker at oplyse beløbet på sponsoratet.

Simon Jørgensen slår fast, at det nye sponsorat ikke vil påvirke Superbrugsens øvrige sponsorater.

Mandag blev der sat nyt skilt op på Kulturcenter Ringkøbing-Skjern, for fremover skal Hal 1 hedde Superbrugsen-Hallen. Foto: Christian Baadsgaard.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Klap kunsten i Ringkøbing

Annonce