Annonce
Ugeposten Skjern

Handelsforening: Kunder skal forkæles med spændende aktiviteter

Skjern Handelsforening har penge til mange events, men hvad skal de tilbyde butikkernes kunder? Her er det freestyler Alex Porsing, der tidligere har vist farlige stunts i Skjern. Arkivfoto: Johan Gadegaard
Handelsforeningen har fået lovning på 50.000 kroner til et ekstraordinært arrangement. Et stille år har desuden givet stort overskud i foreningen, der især skal bruges til aktiviteter til glæde for trofaste kunder.

Skjern: 2020 var et corona-år, der betød store forandringer for alle, også for Skjern Handelsforening.

Blandt andet var det ikke muligt at lave spændende arrangementer på grund af forsamlingsforbud og andre restriktioner. Det betød , at handelsforeningen  kun brugte godt 82.000 kroner på arrangementer, mens der i 2019 blev brugt 192.000 kroner på arrangementer.

Færre og mindre arrangementer var dermed medvirkende til, at handelsforeningen sidste år kom ud med overskud på 132.000 kroner.

Annonce

De penge skal blandt andet bruges på nye spændende aktiviteter for kunderne.

- Under nedlukningen sidste år fik vi at vide af kunderne, at de savnede os. De har også savnet handelsforeningens aktiviteter, fortalte handelsforeningens formand Tine Thalund ved foreningens generalforsamling i sidste uge.

Foreningens medlemmer blev opfordret til at komme med ideer til nye aktiviteter i resten af 2021 og starten af 2022.

Foreningen har fået stillet 50.000 kroner i udsigt, hvis det er muligt at lave et arrangement ud over det sædvanlige.

Tine Thalund kunne også fortælle, at Skjerns julebelysning, der sidste år blev udvidet med julelys på facaderene, har fået megen ros. Det samme har julemandens tur gennem villakvartererne, hvor børn og forældre stod og vinkede.

Den gratis morgenkaffe i august var igen en stor succes.  Og arrangementet kommer igen, lovede Tine Thalund.

Hun glædede sig også over, at foreningen har fået mange nye medlemmer, der dermed støtter op om foreningens aktiviteter.

Tine Thalund og Carsten Andersen blev genvalgt til bestyrelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Skjern i rødt og hvidt

Ugeposten Skjern

Hele kommunen i din lomme

Annonce