Annonce
Ugeposten Skjern

Hele familien står bag den nye Kylling & Co i Skjern

Hele familien står bag den nye Kylling & Co. Julia Korsholm Madsen vil stå bag disken, mens døtrene Emilia og Laura vil hjælpe til efter skole og i weekenden. Alex Korsholm Madsen har sit fuldtidsarbejde hos JKS A/S, men skal være med i baggrunden med ansvar for regnskab og øvrigt papirarbejde. Foto: Johan Gadegaard.
Hele familien Korsholm Madsen er involveret i den nye Kylling & Co i Skjern. Mor Julia står bag disken, de to døtre Emilia og Laura skal hjælpe til, mens far Alex må klare papirarbejdet i weekenden. De håber at åbne den 18. marts.
Annonce

Butiksliv: Familien Korsholm Madsen regner med at åbne den nye Kylling & Co den 18. marts, men i disse tider kan åbningen blive udskudt.

Håndværkerne er godt i gang med at gøre lokalerne i Bredgade klar, så kunderne kan komme og købe helstegte kyllinger, lækre salater, friske sandwichs, is og kaffe.

Inden åbningen skal Julia Korsholm Madsen fire uger til Kylling og Co i Ikast og læres op.

- Jeg skal lære alle procedurerne og opskrifterne, samt lære alt om hygiejne og egenkontrol. Jeg var lidt nervøs i starten, for jeg har jo ikke nogen erfaring med at producere mad, men heldigvis har jeg en erfaren kæde i ryggen. Desuden har vi ansat en souschef med erfaring, som også skal på kursus i Ikast, så det skal nok gå, siger Julia Korsholm Madsen.

Annonce

Vi mangler en i Skjern

- I foråret hvor vi alle gik hjemme, var vi tit ude at træne sammen, så derfor skulle vi tit have noget hurtig mad, men vi ville også gerne have, at det skulle være sundt. Jeg arbejder i Ringkøbing. så derfor kender jeg deres Kylling og Co, og der har vi egentlig tit hentet noget at spise. Det er både sundt og friskt. En gang i april på vej hjem, snakkede vi om, at vi egentlig manglede sådan et sted i Skjern, så for sjov foreslog jeg at skrive til dem, fortæller Alex Korsholm Madsen.

Derfor vakte det opsigt hjemme i familien, da Kylling & Co i sommeren 2020 kom med en annonce: Er du vores nye franchisetager i Skjern?

- Det har været perfekt at passe børn, mens pigerne var små, og jeg elsker mine dagplejebørn, men hvis jeg på et tidspunkt skulle prøve noget andet, så var denne mulighed og timingen helt oplagt, siger Julia Korsholm Madsen.

Annonce

God beliggenhed

- Vi tog kontakt til kæden og var til nogle møder. Jeg kunne jo se på tal og budgetter, at det så rimeligt fornuftigt ud. Vi kunne også se, at det kunne blive et familieprojekt, hvor jeg stod for økonomi og bogholderi, Julia skulle stå for den daglige drift, kvalitet og hygiejne, mens pigerne kunne komme og hjælpe til efter skoletid, forklarer Alex Korsholm Madsen.

Familien synes, at den nye butik får en perfekt placering. Midt i Skjern, tæt på banegård og rutebilstation og med gode parkeringsforhold.

Sådan kommer Kylling og Co i Skjern til at se ud. Øverst til højre vil salatbaren være. Øverst til venstre er café-området. Til venstre er disken med kassen. Nederst vil der være kaffe og is-salg. Visualisering

- Skjern er en af de mindste byer, hvor der vil være en Kylling & Co, men heldigvis er kæden fleksibel, så vi kan godt få lov til nogle ting, som ikke nødvendigvis er i andre byer. Vi vil lave et café-område, hvor unge kan hygge sig og vente på tog og bus. Vi vil sælge is og kaffe, og vi vil sætte borde udenfor om sommeren, fortæller Julia og Alex Korsholm Madsen.

Det er i så høj grad et familieprojekt, at alle fire er blevet medejere af selskabet bag butikken. Emilia og Laura Korsholm Madsen har skudt konfirmationspenge i projektet, så de hver ejer ti procent af selskabet. Men så har deres far også lovet, at det er en sikker investering.

- Jeg har lidt erfaring, for jeg arbejder for bageren i Superbrugsen, fortæller Emilia Korsholm Madsen.

- Jeg elsker at lave mad, så jeg glæder mig til at blive en del af butikken, siger Laura Korsholm Madsen.

Håndværkerne er allerede langt, så man kan begynde at ane, hvordan butikken bliver indrettet.

Indtil videre er åbningsdagen sat til den 18. marts.

Familien Korsholm Madsen

Alex Korsholm Madsen

Stammer fra Bølling.

Uddannet revisor.

Har været selvstændig, har været økonomidirektør for HSHansen og direktør for afdelingen i Polen. Har været CFO for Danlind og Linds kemiske Fabrikker.

Er nu økonomidirektør hos JKS i Ringkøbing.

Julia Korsholm Madsen.

Født i Rusland, har boet i Danmark siden 2000.

Gift med Alex i 2005.

Har arbejdet i vuggestue, børnehave og nu som dagplejer.

Fra 18. marts i spidsen for Kylling & Co i Skjern.

Emilia Korsholm Madsen, 16 år, går på HHX

Laura Korsholm Madsen, 14 år, går i 8. klasse

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nye malerier i Tarm El Nyt

Ugeposten Skjern

Fastelavn: Sammen hver for sig

Annonce