Annonce
Ugeposten Skjern

Her får du meget for pengene

Et meget lille udpluk af sidste uges annoncer i Ugeavisen Ringkøbing og Ugeposten Skjern. Man skal studere mange annoncer, før man finder de bedste køb i et givet postnummer.
Huset her i Stauning er et af dem, en ejendomsmægler ville give prædikatet "Her får du meget for pengene".
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Når man kigger på nettet, i ejendomsmæglerens vindue eller i Ugeposten kan det godt være lidt svært at spotte de boliger, hvor man får meget for pengene.

Ejendommen Fjordparken 37 i Stauning til 1.175.000 for de 193 kvadratmeter er et godt eksempel på en bolig, der ville have kostet mange flere penge, hvis den lå i en centerby.

Huset er bygger i 1932, og det ser måske en anelse slidt ud udefra.

Men indvendigt er det en lille perle, og energimærket er B.

Ejendomsmægleren, EDC, beskriver boligen på denne måde:

"Charmerende og opdateret to plans villa med en central beliggenhed i Stauning."

"Velkommen indenfor i en hyggelig, opdateret og lys bolig med soveværelse, to værelser og to badeværelser. Køkkenet er fra KVIK med spiseplads og dobbelte døre ind til stuen, som er med de originale gulve og har et super godt lysindfald. Forgang med opgang til 1. sal. Baggang med bordarrangement og vaskemaskine og tørretumbler i arbejdsvenlig højde. Soveværelse og pænt badeværelse med brucheniche i stueplan. Gulvvarme i alle klinkearealer."

"1. sal i forskudte plan med stort repos med mulighed for spillehjørne, legekrog, kontor eller hvor kreative sysler kan finde sted. To værelser med loft til kip og synlige rå bjælker. Badeværelse med bruseniche og håndklædetørrer. Her kan husets yngste eller teenagere få deres helt egen afdeling."

"Villaen er beliggende på lukket stikvej og skolen ligger lige i baghaven og dagligvareindkøb blot to min. væk. Fjorden og havnen er indenfor gåafstand. En charmerende og opdateret villa med alle vinduer udskiftet til mahogni. Bestemt værd at kigge nærmere på."

Ejendommen Fjordparken 37 i Stauning er en af de ejendommer, hvor man får mange gode kvadratmeter for pengene ved at kigge udenfor centerbyerne. Foto: EDC
Der er et dejligt Kvik-køkken i ejendommen. Foto: EDC
Der er to flotte sort-hvide badeværelser i ejendommen. Foto: EDC
En af værelserne på 1. sal. Foto: EDC
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce