Annonce
Ugeposten Skjern

Her kan du indstille en Gjæw Vestjyde

På Landbobankens generalforsamling i begyndelsen af 2019 blev der vanen tro uddelt priser til årets Gjæwe Vestjyder. På billedet er det vinderne sammen med chefredaktør Gudrun Pedersen (nummer to fra venstre) og Landbobankens adm. direktør John Fisker (yderst til højre). De Gjæve Vestjyder er fra venstre: Bodil Stubkjær Jensen fra Lønborg, Henrik Bjerg fra Stadil, Nikolaj Rørbæk de Place fra Rækker Mølle, Bodil Schmidt fra Kloster, Niels Kornberg fra Ringkøbing og Hans Christian Vad fra Herborg. Foto: Jørgen Kirk
Her er formularen til at indstille en person til "Gjæwe Vestjyder 2020".
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Vestjylland er kendt for sit rige foreningsliv - og dermed også for de mange frivilliges indsats i foreninger, byer og alle mulige sammenhænge. Det er grunden til, at Ringkjøbing Landbobank og Dagbladet Ringkøbing-Skjern hvert år uddeler prisen En Gjæw Vestjyde til mennesker, der udfører et ulønnet arbejde til gavn for andre, eller som gennem en særlig indsats har gjort sin egn eller by kendt.

Med prisen En Gjæw Vestjyde følger et synligt bevis i form af en vase, der måske kan finde plads på kaminhylden derhjemme - samt et rejselegat på 10.000 kr. som en påskønnelse for det store, frivillige arbejde, de har udført.

I 2020 finder hæderen sted den 4. marts i Rofi-Centret.

Men før vi kommer så langt, er det jo nødvendigt med en stribe indstillinger fra foreningslivet i de seks områder; Ringkøbing, Skjern, Tarm, Hvide Sande, Ulfborg og Videbæk/Spjald.

Hvis du kender en mand eller kvinde, som du mener har gjort sig fortjent til hæderen, kan du indskrive din begrundelse i formularen herunder.

Annonce

Indstilling af en Gjæw Vestjyde 2020:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Klap kunsten i Ringkøbing

Annonce