Annonce
Ugeposten Skjern

Hos Matas udvider de åbningstiderne og laver Black Week

Vi udvider åbningstiderne af hensyn til kundernes sikkerhed, og så laver vi mulighed for at købe ind via en udsendelse via Facebook, fortæller butikschef Majbritt Vestergaard fra Matas. Arkivfoto: Mikkel Jezequel
Black Friday bliver til Black Week, så kunderne kan gå efter de gode tilbud hele ugen. Matas laver også on-line salg via Facebook.

Skjern: Hos Matas i Skjern bliver Black Friday udvidet til Black Week, så åbningstiderne er fra 8.30 til 18.30. På selve Black Friday har butikken på linie med de øvrige butikker i Skjern åben fra 8.30 til 22.00.

- På den måde vil der ikke være så mange mennesker i butikken på Black Friday, når folk kan handle gode tilbud i hele ugen, forklarer Majbritt Vestergaard, butikschef i Matas, Skjern.

I butikken er personalet begyndt at sende live via butikkens Facebookside.

- På fredag laver vi banko. Kunder har fået en banko-plade, for hver 200 kroner, de har købt ind. Gevinsterne er gaver fra vores leverandører, og så kommer vi med et godt tilbud til sidst. Vi er to til at skiftes til at råbe op og præsentere gevinster, mens en tredie styrer computeren, fortæller Majbritt Vestergaard, der lover at udsendelsen vil være færdig, så folk kan nå at se Vild med Dans.

Butikken er begyndt at lave små videoer til Facebook-siden, som kunderne godt kan lide, men altså også live-udsendelser.

- I går mandag havde vi en live-udsendelse med en leverandør, der fortalte om firmaets produkter, også kunne folk købe ind efterfølgende. Tirsdag i Black Week-ugen laver vi også en udsendelse med vores egne produkter, hvor folk så kan købe ind via Facebook-siden, og så få deres indkøb stillet til side til afhentning i butikken, siger Majbritt Vestergaard.

Hvis interessen er stor, så vil der komme endnu en udsendelse i løbet af ugen.

- Det bliver ikke på Black Friday, for der har vi for travlt, men måske en udsendelse onsdag, overvejer Majbritt Vestergaard.

Som en ekstra service til kunder, der ikke har lyst til at komme i butikken, tilbyder Majbritt Vestergaard indkøb via Facetime.

- Folk skal ringe og aftale tid. Så kan jeg være med til at finde julegaver for dem. Med Facetime, kan jeg vise kunderne forskellige varer, som de så kan vælge imellem, fortæller Majbritt Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Når hunden skal til tandlæge

Ugeposten Skjern

Bygavekort med forkælelse

Annonce