Annonce
Ugeposten Skjern

I dag, onsdag, indleder Bog & Idé i Skjern det store årlige bogudsalg. Bogkæden lover mange gode titler til stærkt nedsatte priser.

Nu er der bogudsalg igen. Pressefoto
Onsdag den 29. januar indleder Bog & Idé i Skjern det store årlige bogudsalg. Bogkæden lover mange gode titler til stærkt nedsatte priser.
Annonce

Skjern: Der er mange slagkraftige titler på programmet, når Bog & idé i Skjern onsdag den 29. januar slår dørene op til årets bogudsalg. Traditionen tro byder udsalget på masser af besparelser, men ligeså vigtigt har det også været for Danmarks største boghandler at tilbyde bogudsalgets kunder nogle ekstraordinære læseoplevelser. ”Det er essentielt for os som boghandlere at kunne inspirere vores kunder og leve op til vores løfte om ’mere inden i’.

- Vi vil ikke bare sælge en god bog, men tilbyde læseoplevelser, man ikke glemmer og fortællinger, der går helt ind under huden,” lyder det fra markedschef i Indeks Retail, der er kædekontor for Bog & idé, Anders Dahl Iversen, i en pressemeddelelse.

Tove Jespersen i Bog & idé i Skjern har travlt med at gøre butikken og de mange nedsatte titler klar til kundernes rykind.

- Der er i år sat alt ind på at tilbyde et spændende udvalg til vores kunder. Der er især mange gode biografier på programmet, men også mange gode skønlitterære titler og flotte børnebøger. Og vi står selvfølgelig klar til at hjælpe vores kunder med at finde den helt rigtige bog til dem selv eller en de holder af, fortæller Tove Jespersen.

Annonce

Bøger for de små

For de yngste læsere er der også et omfattende udvalg af titler på udsalg, såsom de klassiske Peter Pedal-bøger. Børn elsker den nysgerrige abe, der som regel får skabt postyr hvor end han går. Og så er der det smukt illustrerede billedleksikon, ”Biler, tog, skibe og fly”, der med over 1.000 forskellige køre- og fartøjer er alle små og store transportentusiasters drøm.

Der er god grund til at kigge forbi bogudsalget fra begyndelsen. De første tre dage af udsalget, onsdag d. 29. til fredag d. 31. januar, er der nemlig 20 procents rabat på alle ikke i forvejen nedsatte bøger. Selve bogudsalget varer frem til 9. februar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Klap kunsten i Ringkøbing

Annonce