Annonce
Ugeposten Skjern

I Tarm, Skjern og Videbæk er Kræftens Bekæmpelses landsindsamling digital i år

Kampagneleder Per Fjord illustrerer at Kræftens Bekæmpelses landsindsamling i år bliver digital og ikke med indsamlingsbøsser. Pressefoto
Lokalforeningen af Kræftens Bekæmpelse har besluttet at indsamle digitalt som noget helt nyt i år. Der er fire forskellige måde at støtte på.
Annonce

Skjern-Tarm-Videbæk: Borgere i Tarm - Skjern - Videbæk og opland får ikke besøg af indsamlere fra Kræftens Bekæmpelse, der banker på døren, når foreningen holder sin store landsindsamling den 16. august. Lokalforeningen har nemlig besluttet at indsamle digitalt som noget helt nyt.

Kræftens Bekæmpelse holder hvert år en landsdækkende indsamling til kræftforskning, be-handling og patientstøtte. I år er landsindsamlingen lidt anderledes på grund af corona. Den kommer til at foregå digitalt i Tarm - Skjern - Videbæk, fortæller Anders V. Pedersen, som er formand for Kræftens Bekæmpelse i Tarm - Skjern - Videbæk.


Vi synes det er en god lejlighed til at afprøve nye veje som denne digitale løsning.

Anders V. Pedersen


- Det ville under alle omstændigheder blive en anderledes landsindsamling i år, for den nye indsamlingsdato er flyttet til den anden side af sommerferien i stedet for i marts. Der vil være mange af vores sædvanlige indsamlere, som ikke kan være med i år. Vi har også indsamlere og indsamlingsledere, som selv er i risikogruppen, dem vil vi gerne passe på. Derfor synes vi, det er en god lejlighed til at afprøve nye veje som denne digitale løsning.

- Derfor håber vi, at Tarm - Skjern - Videbæks befolkning vil hjælpe med at indsamle digitalt. Det kan gøres ved at bruge MobilePay, Fundraising, kontooverførsel og via Indsamling.dk til at indbetale det bidrag, som man ville have lagt i indsamlingsbøtten den 16. august. Kræft holder ikke pause, fordi corona-virussen har ramt os. Så vi har brug for alt den økonomi-ske hjælp, vi kan få, siger Anders V. Pedersen.

Kræftens bekæmpelses lokale digitale indsamling

MobilePay til 370784.

Fundraising på Facebook: Kræftens Bekæmpelse Tarm-Skjern-Videbæk.

Indbetaling til konto 3001 – 12090188.

Indsamling.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Ugeposten Skjern

Ny elev hos Coast i Skjern

Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

Ugeposten Skjern

To timers byvandring i Tarm

Annonce