Annonce
Ugeposten Skjern

Julemærkemarchen i Skjern går virtuel

Julemærkemarcchens logo.
Den 44. Julemærkemarch finder sted den 6. december 2020 - Vi går sammen – men hver for sig!
Annonce

Julemærkemarch: COVID-19 holder fast i Danmark. Det udfordrer den landsdækkende event Julemærkemarchen, der bliver noget anderledes end de foregående 43 år. Op mod 18.000 danskere må finde deres egne veje, når de hver for sig går en tur til støtte Julemærkehjemmene.

Julemærkemarchen indsamlede sidste år en donation på 1,46 millioner kroner til Julemærkehjemmene og det har foreningen ikke tænkt sig, at corona skal ændre på i år.

Corona eller ej, så skal den symbolske gåtur gennemføres, fortæller den lokale arrangør Ådalens Gåklub.

Derfor bliver Julemærkemarchen virtuel i år, så alle kan fortsat tilmelde sig og give sit bidrag til Julemærkehjemmene, men deltagerne går altså en tryg og sikker Julemærketur hver for sig.

Foreningens udfordring bliver at få alle deltagere til at hoppe med på den virtuelle løsning og finde frem til det”virtuelle startsted”, på hjemmesiden www.julemaerkemarchen.dk. Her tilmelder man sig det virtuelle arrangement, betaler sit bidrag, køber julemærkemarch-medaljer og alle de andre ting, som man normalt ellers ville gøre på dagen, når man besøgte vores startsted. I stedet får man nu mulighed for at få sendt sin bestilling hjem til sin privat adresse.

Hos os i Skjern vil der ikke være bemanding på startstedet, men det vil være muligt at hente bestilte varer, aflevere en donation eller købe nogle få af Julemærkemarchens varer, efter aftale med Betina Frost. Men her vil der selvfølgelig skulle overholdes alle de forholdsregler, der er givet vedrørende Corona.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Børn pynter træet

Ugeposten Skjern

Nye malerier i Tarm Elnyt

Ugeposten Skjern

Opskrift på vaniljekranse

Ugeposten Skjern

Send et billede af din snemand

Annonce