Annonce
Ugeposten Skjern

Kunsten inviterer indenfor i den gamle stationens bygning i Tarm

I forbindelse med Kunsten inviterer Indenfor er der også udstilling i den gamle stationsbygniing i Tarm. Privatfoto
Annonce

Tarm: Så nærmer tiden sig, hvor kunsten igen inviterer indenfor: weekenden 4 -5 - 6 september. I år er der igen udstilling i den gamle stationsbygning i Tarm, hvor frivillige i løbet af det sidste par år, har arbejdet hårdt på at gøre bygningen anvendelig igen til mange spændende formål.

Det rustikke indre gør det blandt andet helt perfekt til udstilling af kunst i alle former. Der er i alt syv udstillere, og de byder indenfor til en spændende tur rundt i bygningen, og her ses rigtig mange spændende kunstneriske udtryksformer.

For at støtte den fortsatte restaurering af Stationen, har kunstnerne besluttet at lave en konkurrence, hvor hver kunstner udlodder et værk, som man kan købe et lod til for 25 kroner. Når udstillingen nærmer sig sin afslutning, vil der blive trukket lod blandt de indkomne lodder til hvert kunstværk, og den heldige vinder får så maleriet, og pengene går direkte til Stationens Venner.

Man planlægger også at lave et fælles maleri, hvor hver kunstner maler lidt på maleriet hver dag. Man vil på Facebook kunne følge med hver dag, og se hvordan kunstværket udvikler sig, og på sidstedagen vil også dette maleri finde en ejer, og beløbet går selvfølgelig ubeskåret til Stationens Venner.

Det er absolut et besøg værd at se, hvor langt man er kommet med restaureringen af den gamle stations bygning, iklædt spændende lokal nutidskunst.

De udstillende kunstnere er:

Hanne Strebøl,

Kirsten Aagaard Mikkelsen,

Linda W. Vang,

Keld Stougaard,

Hanne Lemming,

Caroline Rabjerg og

Nicoline Eriksen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Ugeposten Skjern

Ny elev hos Coast i Skjern

Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

Ugeposten Skjern

To timers byvandring i Tarm

Annonce