Annonce
Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

På Tarm Station malede de udstillende kunstnere alle på et fælles maleri, der blev vundet af Kirsten Kock. Privatfoto
Annonce

Tarm:

I forrige weekend havde Kunsten inviteret indenfor i hele Ringkøbing- Skjern Kommune for 11. gang, fordelt på 29 udstillings steder. Et af stederne var i den gamle stationsbygning i Tarm, hvor syv kunstnere havde inviteret kunsten indenfor. Den gamle stationsbygning fra 1877 har stået tom i 13 år, før lokale ildsjæle for et par år siden satte sig for, at få stoppet forfaldet, og på sigt gøre den fine gamle bygning til hjemsted for aktiviteter af mange forskellige slags.

De syv kunstnere fik lov at låne huset til kunstudstilling i weekenden, og man må sige, at kunsten på disse vægge kom helt til sin ret. Kunstnerne var ovenud tilfredse, og som tak for lån havde de hver sponsoreret et kunstværk, som blev udloddet søndag eftermiddag . Derudover have de også i fællesskab kreeret et maleri, som alle kunstnerne malede lidt på hver dag. Dette unikke kunstværk blev selvfølgelig også udloddet. Man kunne købe lodder til det eller de malerier, man kunne tænke sig, og da man nåede til søndag eftermiddag, kunne man konstatere, at der lå 5.350 kroner i kassen. Stationens Venner fik overrakt beløbet, og formanden, Janni Juhler, tog imod om beløbet, tildelt til Stations projektet. Hun udtalte, at de er meget godt tilfredse og glade. Hun sagde endvidere at de nyder at se stedet i brug, til trods for at det jo langt fra er færdigt.

Udstillingen var meget velbesøgt, og der var en fantastisk stemning alle tre dage.

Kunstnerne havde god gang i salget af værkerne, og sammen med de besøgende var der en hyggelig atmosfære.

De besøgende var imponerede over, hvor flot kunsten tog sig ud på de rustikke mure, og også over hvordan stationsbygningen ser ud nu indvendig efter at have stået tom i alle disse år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Ugeposten Skjern

Ny elev hos Coast i Skjern

Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

Ugeposten Skjern

To timers byvandring i Tarm

Annonce