Annonce
Ugeposten Skjern

Malerier på Innovest

Ill.: Maleri, Tina Theilgaard

Tina Theilgaard viser malerier med flere motiver i januar og februar.

Annonce

Skjern: I januar og februar måned udstiller Tina Theilgaard malerier på Innovest i Skjern på 1. og 2. sal samt i kantinen. Udstillingen er åben for alle interesserede.

Tina Theilgaard er opvokset og har boet det meste af sit liv i Skjern. Hun flyttede til Silkeborg i 2015, hvor hun i dag bor og har atelier.

Hendes malerier er fortrinsvis akryl på lærred eller MDF, og spænder bredt i sine motiver.

- Jeg lader mig gerne rive med eller inspirere af oplevelser, sindsstemninger og mennesker. Alt efter mit humør er mine billeder lavet med akryl og spartel/pensel og enkelte collage med akryl/gouachemaling, siger Tina Theilgaard.

Ill.: Maleri, Tina Theilgaard
Annonce

Mennesker

Et gennemgående tema i Tinas malerier er mennesket. Her kan det være forskellige ansigtsudtryk, portrætter eller kropsformer og kropsholdninger, der kommer til udtryk på lærredet.

- Mange af mine motiver tager udgangspunkt i strandture ved Vesterhavet. Der er altid garanti for inspiration på sådan en tur. Enten er det naturens farver, der gør indtryk, eller også får jeg ideer til motiver, hvor jeg gengiver badenymfer og vandmænd i alle afskygninger, siger Tina Theilgaard.

Annonce

Vindmøller

En af hendes andre serier er vindmøller, som jo også præger den vestjyske natur. Det begyndte, da hendes søn arbejdede som vindmøllemontør. Han tog nogle fantastiskefotografier på sine mange ture rundt i landet. De gav inspiration til at lege lidt med et mere grafisk udtryk.

Det har udviklet sig til mange billeder, der hænger på væggene både ved private, vindmølleindustrien og Energistyrelsen.

Tina arbejder for tiden med en helt ny serie, som bliver præsenteret i forbindelse med en påskeudstilling i Silkeborg.

Igennem årene har Tina dygtiggjort sig ved at deltage i malerfællesskaber og på forskellige kurser og workshops.

Hun deltager på udstillinger rundt i landet og er en fast bestanddel af Åbne Atelierdøre i Silkeborg, samtidig med at hun også sælger fra sit atelier.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Nu åbner Rema 1000

Ugeposten Skjern

Ny elev hos Coast i Skjern

Ugeposten Skjern

Kunsten på Tarm Station

Ugeposten Skjern

To timers byvandring i Tarm

Annonce