Annonce
Ugeposten Skjern

Med Biblioteket Kommer ordningen kan du få materialer fra biblioteket leveret lige til døren.

Hvis du ikke selv kan komme på biblioteket, så kommer biblioteket hjem til dig!
Annonce

Klumme: Ringkøbing-Skjern Bibliotekernes ordning kaldet Biblioteket Kommer tilbyder at bringe materialer fra biblioteket ud til din bopæl. Ordningen kan benyttes af f.eks. syge, gangbesværede og handicappede, der er bosiddende i Ringkøbing-Skjern Kommune og som ikke selv kan komme på biblioteket.

Netop nu - de 10 mest populære:

Stine Pilgaard: Meter i sekundet

Sara Blædel: Den tavse enke

Anders Agger: Kærlighed

Katrine Engberg: Isola

Lise Ringhof: Det er de danske som flygter

Camilla Läckberg: Vinger af sølv

Lars Kepler: Spejlmanden

Anne-Grethe Bjarup Riis: I Guds rige

Ida Jessen: Kaptajnen og Ann Barbara

Kirsten Thorup: Indtil vanvid, indtil døden

Hvis du er med i ordningen, så hjælper vi dig med at finde gode romaner (evt. med stor skrift), film, lydbøger, cd'er, fagbøger og meget mere inden for emner, der interesserer netop dig. Når du er tilmeldt Biblioteket Kommer, så får du automatisk leveret materialer fra biblioteket 11 gange om året. Ved tilmeldingen kommer du til at tale med en bibliotekar, så vi sammen kan finde ud af lige præcis, hvad du godt kunne tænke dig at læse eller lytte til eller hvilke film du gerne vil se. Når du tilmelder dig ordningen, vil du også få at vide, hvilke datoer vores chauffør kører i dit lokalområde.

Annonce

En service for borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune

Ordningen koster ikke noget for dig - det er en del af bibliotekernes almindelige service. Så hvis du er egnet eller vil høre om du er egnet til at indgå i ordningen, skal du blot henvende dig til dit nærmeste bibliotek og få flere oplysninger om køreruter og kørselsdage. Og du er er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte biblioteket løbende med ønsker, som kan bliver pakket til din næste levering. Vores chauffør tager også altid imod en seddel fra dig med dine ønsker til materialer.

Annonce

Vi har plads til dig eller en du kender

Lige i øjeblikket deltager omkring 60 personer i Ringkøbing-Skjern Kommune i Biblioteket Kommer ordningen og der er selvfølgelig også plads til dig eller en af dine pårørende. Hvis du arbejder på plejehjem eller i andre dele af ældresektoren kan det også være, at du kender til borgere, som kunne have lyst til at få bragt materialer lige til døren.

Annonce

Martine er glad for Biblioteket Kommer

Martine Bjerre Dejgaard Jensen, der bor i Velling ved Ringkøbing har været tilmeldt Biblioteket Kommer i flere år og hun er rigtig godt tilfreds med ordningen. Martine læser meget forskellig litteratur; romaner, biografier og faglitteratur om historie og samfundsforhold. Martine sender næsten hver måned en seddel med chaufføren tilbage til biblioteket, så bibliotekaren, der pakker bøger til hende har nemt ved at finde flere bøger, hun er interesseret i.

- Jeg har lige fået en bog af Kaare R. Skou, som jeg selv havde bedt om, men da jeg så den meget tykke bog, blev jeg dog lidt betænkelig, siger Martine Bjerre Dejgaard Jensen.

- Jeg gik alligevel i gang med bogen, og det er noget af det meste spændende og interessante læsning, om det danske folkestyre fra Grundlovens fødsel og op til nu, tilføjer Martine.

- Endvidere er det dejligt ikke selv at skulle slæbe de tunge bøger hjem, så jeg er glad for at biblioteket tilbyder denne service, slutter Martine glad samtalen.

Er Biblioteket Kommer noget for dig eller en du kender, så kontakt DIT lokale bibliotek og hør mere.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Børn pynter træet

Ugeposten Skjern

Nye malerier i Tarm Elnyt

Ugeposten Skjern

Opskrift på vaniljekranse

Annonce