Annonce
Ugeposten Skjern

Michelin-kok forener whisky og fisk – og du kan smage med

Smag havtaske tilberedt over bål til madmødet.

Ringkøbing-Skjern: Erhvervsrådet, Stauning Whisky og Konsumfisk er i forbindelse med Madmødet gået sammen om at tilbyde en spændende og anderledes kombination af to produkter.

Whisky og fisk. Umiddelbart lyder det ikke som noget, der passer sammen, men hvad nu, hvis man har den rigtige whisky, den rigtige fisk og den rigtige kok?

Dem har Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd i samarbejde med Stauning Whisky og Konsumfisk fundet frem til, når de fredag den 28. maj byder på arrangementet Whisky & Fisk i forbindelse med Madmødet 2021.

Annonce

Her vil man hos Stauning Whisky komme til at opleve både den spændende fusion af råvarer og en sjov sammensmeltning af to brands: Stauning Whisky og Konsumfisk.

Det fortæller Bente Lægsgaard, der er erhvervskonsulent på fødevareområdet hos Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd.

- Den ene del af arrangementet er Stauning Whisky, hvor man kommer helt tæt på produktionen, hører den unikke historie bag og oplever stedets fantastiske rammer. Den anden del er, at man skal smage friskfanget fisk tilberedt over bål af en tidligere michelin-kok – det bliver også en oplevelse, siger hun.

Havtaske over bål

Den tidligere michelin-kok er Jesper Krabbe, der i fem år var souschef og med til at opnå to michelin-stjerner på Henne Kirkeby Kro. I dag tilbyder han madoplevelser gennem sit eget projekt, Krabbefood.

- Han er en fantastisk showman og en dygtig formidler. Og så er han god til at arbejde med fisk, så maden bliver helt fantastisk. Valget er faldet på havtaske, og den skal laves over bål, hvilket er Jesper Krabbes signatur, fortæller Heidi Ebey Grønkjær, projektleder i Konsumfisk.

- Det er spændende at parre produkterne på kryds og tværs, og vi er glade for at kunne læne os op ad et stærkt brand som Stauning Whisky. Vi er med, hvor vi kan for at få fisk på danskernes tallerkener - det er sjældent top of mind hos både forbrugere eller professionelle, siger Heidi Ebey Grønkjær.

Whisky & Fisk-arrangementet varer to timer, og det er et krav, at man kan vise gyldigt coronapas. Mere info fås på madmodet.dk, hvor man også kan købe billetter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

Skjern i rødt og hvidt

Ugeposten Skjern

Hele kommunen i din lomme

Annonce