Annonce
Ugeposten Skjern

Mors skal da forkæles - især i denne tid

- Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at forkæle mor, derfor har vi åbent på søndag og vi bringer også varer ud, fortæller butikschef i Matas Skjern, Majbritt Vestergaard. Arkivfoto Jørgen Kirk
Vi holder åbent på søndag, så alle har mulighed for at købe noget lækkert til deres mor, fortæller majbritt Vestergaard fra Matas i Skjern.
Annonce

Skjern: - Mor skal forkæles, og især da i denne tid. For at give alle mulighed for at få købt noget lækkert til mor, så holder vi åbent på søndag, og vi bringer også ud i 6900 Skjern, fortæller butikschef Majbritt Vestergaard fra Matas i Skjern.

Butikken har lavet små pakker med et udvalg af wellness-produkter.

- Der er lidt bodylotion, noget fodpleje, neglelak, hudcreme og neglebåndsolie, så vor mor kan lave wellness der hjemme, og så har vi puttet lidt chokolader i til ekstra nydelse, siger Majbritt Vestergaard.

Hvis folk ikke har lyst til at komme ud, så kan bestillingen ringes ind til butikken.

- Kunden kan jo så ikke dufte gennem telefonen, men så sender vi en lille duftprøve med, så mor kan se om hun kan lide duften, inden hun pakker gaven op. Kan hun ikke, så kan den byttes i butikken. Som noget nyt bringer vi også ud i år, for vi vil gerne hjælpe vores kunder, forklarer Majbritt Vestergaard.

Matas i Skjern holder åbent på Mors Dag.

- Faktisk holdt jeg også åbent i søndags, og det er mit indtryk, at folk gerne vil ud at handle, bare der ikke er for mange mennesker i butikken, påpeger Majbritt Vestergaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeposten Skjern

En dåbskjole fra fortiden

Annonce